De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Luxaflex

Logo_Luxaflex

Luxaflex® is het veelzijdige, kwalitatieve merk voor stijlvolle raamdecoratie. In 1951 startte Luxaflex®  met aluminium, horizontale jaloezieën die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid en vind je allerlei nieuwe producten zoals de Duette® shades, de Silhouette® shades, Mulitshades, plissés, rol- en vouwgordijnen, houten jaloezieën en horren. Voor elke smaak en iedere woonstijl is er een passend Luxaflex® product te vinden!

Luxaflex® raamdecoratie

Alle producten zijn zowel handmatig (met een koord of trekstang) als ook elektrisch bedienbaar verkrijgbaar. Bij Luxaflex® letten ze op de veiligheid en bieden raamdecoratie aan met bijvoorbeeld Smartcord®; een koord dat zichzelf weer oprolt of met LiteRise®; raamdecoratie zonder koord. Jij duwt eenvoudig jouw houten jaloezieën omhoog. En tot slot PowerView®; de elektrische bediening via een afstandsbediening of een app op je tablet of smartphone. Daarbij zorgt Luxaflex® ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Want weet je dat je met raamdecoratie in de koude maanden de warmte binnen in huis houdt?

Luxaflex®: keuze in allerlei soorten en maten

Alle Luxaflex® producten zijn hieronder te vinden en verkrijgbaar in steeds meer kleuren en dessins. Ook de keuze in stoffen is eindeloos. Verduisterend, transparant en alles daar tussenin. Zo wordt jouw interieur steeds meer jouw thuis!

Luxaflex

Luxaflex® shades

De collectie Shades bestaat uit Plissés, Duettes®, Multishades® en Silhouettes®. En wat is dan wat? Shades zijn altijd gemaakt van stof doen denken aan horizontale jaloezieën. Waarbij de plissés bestaan uit één laag stof die zich als een harmonica opvouwt als je deze omhoog trekt. De Duettes® werken hetzelfde als de Plissés en hebben een dubbele laag stof waardoor een honingraatstructuur ontstaat. Een Multishade wordt ook wel duorolgordijn genoemd met horizontale banen stof in verschillende transparanties, die je over elkaar heen kunt plaatsen. De Silhouettes® zijn van stof, deze zijn zo gemaakt dat het tegelijkertijd een jaloezie en rolgordijn in één is. Alle soorten zorgen voor de perfecte lichtinval, sfeer en zijn verkrijgbaar in verschillende stofdiktes, kleuren en dessins.

luxaflex

Luxaflex® jaloezieën

De meeste mensen kennen het merk Luxaflex® van de horizontale jaloezieën en dan waarschijnlijk de aluminium versie. Jaloezieën zijn horizontale lamellen. Door deze te bedienen met een trekkoord (of zelfs elektrisch) bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk. Je kantelt namelijk de lamellen. Wil je Luxaflex op maat? Voor alle Luxaflex® raamdecoratie geldt dat het op maat gemaakt kan worden, zo ook de aluminium of houten jaloezieën. Hierdoor zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren, patronen en materialen. En wil je zeker weten dat je nieuwe jaloezieën perfect passen en gemonteerd worden? Maak dan gebruik van onze vakmensen die bij je thuis komen inmeten en monteren. Zo kan jij volop genieten van je nieuwe Luxaflex® raamdecoratie!

VT Wonen-Luxaflex producten

Luxaflex® rol- en vouwgordijnen

Zowel een rol- als een vouwgordijn zijn uitermate decoratief en functioneel. Beide soorten zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en dessins. Het verschil zit met name in de uitstraling. Een rolgordijn is eenvoudig, strak en een tikkeltje modern. Een vouwgordijn zorgt voor een zachte, warme uitstraling en oogt iets klassieker. Wil je bijvoorbeeld je slaapkamer echt goed verduisteren, dan kies je sneller voor een verduisterend rolgordijn. Mag de inkijk in je keuken verminderd worden en wil je toch daglicht binnenshuis laten vallen, dan zijn vouwgordijnen erg geschikt. Overweeg je rol- of vouwgordijnen in de keuken of badkamer? Vraag in onze winkel naar vochtbestendige mogelijkheden!

Luxaflex

Luxaflex® horren

Naast alle raamdeocratie kan je ook terecht bij Luxaflex® voor diverse soorten horren. Er zitten nogal wat verschillen in ramen en deuren en daarom is er veel keuze in horren. Of je een raam hebt dat naar buiten opendraait, of naar binnen, een draaikiepraam of een raam met een bijzondere afmeting; er is nagenoeg altijd een hor voor te vinden. Ook voor je enkele of dubbele deur naar het terras, naar binnen of buiten draaiend en zelfs voor een schuifpui leveren wij de perfect passende hor. Want net als raamdecoratie maakt Luxaflex® ook de horren op maat. Je hebt zelfs keuze in de kleur van het gaas, maar we hebben ook gaas dat naast insecten ook stuifmeel, pollen en grassen tegenhoudt.

Horren hor Luxaflex