De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Hunter Douglas
Luxaflex, op maat gemaakte raamdecoratie.

Luxaflex

Logo_Luxaflex

Luxaflex® begon in 1951 met aluminium, horizontale jaloezieën die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Daar zijn nieuwe producten bij ontstaan zoals de Duette® shades, de Silhouette® shades en horren. De producten zijn ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Verkrijgbaar in steeds meer kleuren en dessins, zodat jouw interieur steeds meer eigen wordt. Luxaflex® raamdecoratie is een zeer gewild merk. Dit komt door zijn ontwerp en functionaliteit. De raamdecoratie is eenvoudig en elektrisch te bedienen.

Hieronder vindt je een kort overzicht van een aantal producten die wij van Luxaflex® leveren.

  • Duette® Shades
  • Silhouette Shades
  • Jaloezieën
  • Horren
  • Rolgordijnen

Luxaflex biedt ook de mogelijkheid voor elektrische bediening. Helemaal van deze tijd! Met de Luxaflex PowerView® open je de raamdecoratie vanuit je luie stoel! Door een afstandsbediening te gebruiken, een app op je smartphone of tablet of zelfs je stem kan je altijd de gewenste lichtinval kiezen. Helemaal handig is het wanneer je ervoor kiest om scenes in te stellen zodat alles automatisch op vooraf ingestelde tijden opent en sluit. Kom naar onze winkel, wij laten het je graag ervaren!

Naast de collectie raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook horren. Een hor is ideaal tegen muggen en vliegen in huis. Er zijn verschillende opties voor je deuren en ramen.