De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Masureel behang woonkamer
Masureel behang - passie voor op jouw muren!

Masureel

logo_9_Masureelwit

Masureel behang

Het behang van Masureel komt uit België. Dit familiebedrijf bestaat al sinds de 16de eeuw; ooit is Masureel begonnen in de vlasindustrie. Er werd later linnen geproduceerd en in de 20ste eeuw ontstond de textielweverij.

Belgische behang producent Masureel International

Honderden jaren ervaring en kennis zie je definitief terug in de kleuren, textuur en ontwerpen van de exclusieve behang collecties. Masureel International is in de jaren 1980 opgericht door Guy Verstraete. Sindsdien staat Masureel bekend voor hoogwaardige behang collecties met unieke designs. De kunstige ontwerpen worden door de behang designers van de eigen ontwerp afdeling bij Masureel handmatig getekend en in het laboratorium ontstaan uit deze creaties de individuele Masureel behang collecties.

Unieke behang collecties van Masureel

De namen van de collecties spreken al voor zich en zitten boordevol individualiteit en originaliteit. Zoek je behang met allure voor een statement muur of de hele kamer? Binnen de prachtige collecties van Zoom en Khrôma ontdek je gegarandeerd jouw favoriete behang.

Masureel behang collecties Zoom en Khroma

Khrôma Masureel behang

Khrôma bestaat uit prachtige collecties die het wereldwijde culturele erfgoed weerspiegelen. De collecties hebben namen als Spirit of Nature, Havana, Orbital, Roots, Washi en meer. Je ziet kunstige ontwerpen, verfijnde patronen, weelderige bladeren en behang met grafische elementen. Met behang uit de Masureel Khrôma collecties haal je sfeer en levendigheid in je interieur.

Masureel behang collectie woonkamer

Zoom Masureel behang

De Zoom collecties zijn ook van ongekend hoogwaardige kwaliteit, hier zie je in de designs zowel actuele interieurtrends terug als ook klassieke patronen. De mix van verfrissend design en elegantie zorgt ervoor, dat er in de Zoom Masureel behang collecties veel prachtige ontwerpen zitten die passen bij jouw woonstijl. Behang om van te genieten, en dat zie je ook in de namen van de collecties terug: Bahia, 1001 Nights, La Vie en Rose, Kosmos, Be Happy en meer.

Masureel behang slaapkamer

Kies jouw Masureel behang en laat behangen

Benieuwd? Kom naar de winkel, blader in onze showroom de Masureel behangboeken door en ga op ontdekkingsreis naar jouw mooiste en individuele behang uit de Zoom of Khrôma collectie. Bij de Woonspecialist inspireren wij je graag, wij helpen je ook met de keuze, kijken samen naar je (bestaande) woonstijl en wensen. En je mag ook het behangen aan onze vakmensen overlaten, dat is onze meet- en montageservice, dus kies gerust voor het meest aparte patroon, wij zorgen wel dat de banen precies op elkaar aansluiten en de behang prints exact in elkaar overlopen.