De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Masureel behang woonkamer
Masureel behang - passie voor op jouw muren!

Masureel

logo_9_Masureelwit

Masureel behang

Het behang van Masureel komt uit België. Dit familiebedrijf bestaat al sinds de 16de eeuw; ooit is Masureel begonnen in de vlasindustrie. Er werd later linnen geproduceerd en in de 20ste eeuw ontstond de textielweverij.

Belgische behangproducent Masureel International

Honderden jaren ervaring en kennis zie je definitief terug in de kleuren, textuur en ontwerpen van de exclusieve behang collecties. Masureel International is in de jaren 1980 opgericht door Guy Verstraete. Sindsdien staat Masureel bekend voor hoogwaardige behang collecties met unieke designs. De kunstige ontwerpen worden door de behang designers van de eigen ontwerp afdeling bij Masureel handmatig getekend en in het laboratorium ontstaan uit deze creaties de individuele Masureel behang collecties. Hierdoor weten de ontwerpers van Masureel ons keer op keer weer te verrassen met de nieuwe collecties!

Unieke behangcollecties van Masureel

De namen van de collecties spreken al voor zich en zitten boordevol individualiteit en originaliteit. Zoek je behang met allure voor een statement muur of de hele kamer? Zo hebben ze behang collecties met grote bladeren, bomen, ornamenten en andere traditionele patronen uit verschillende culturen. Met een sprekend behang kan je het beste één muur kiezen voor een sprekend behang tint als statementmuur, de andere wanden in een subtiele kleur te houden. Hierdoor houd je deze op de achtergrond en komt het sprekende behang volledig tot zijn recht.

Ontdek de collecties van Masureel

Masureel behang Havana PICTDGHAV203

Behang Masureel collectie Khrôma

Ben jij ook zo’n enorme fan van reizen, de wereld ontdekken? Dat kan in een buurland als Frankrijk zijn of aan de andere kant van de wereld. De Masureel collectie Khrôma bestaat uit behang patronen en kleuren die het wereldwijde culturele erfgoed weerspiegelen.

Dat zie je ook terug in de namen van de collecties: Havana, Roots, Washi en ga zo maar door. Behang met verfijnde patronen of weelderige bladeren en voor de liefhebbers van design is er zelfs behang met grafische elementen. Met behang uit de Masureel Khrôma collecties reis je het hele jaar de wereld rond, maar dan thuis!

Masureel behang Kosmos PICTKOS005

Behang Masureel collectie Zoom

Graag stellen wij je nog een populaire collectie van Masureel voor: Zoom. Dit is behang van uitstekende kwaliteit, hoogwaardig en chique. De ontwerpen zijn gebaseerd op de huidige interieurtrends. Maar ook tijdloze en klassieke patronen spelen een grote rol in de Zoom behang collectie.

Behang voor een stukje luxe, diepte en elegantie in je woonkamer, slaapkamer of hal. Want alleen al de namen van deze collectie zijn inspirerend, wat dacht je van La Vie en Rose, Bahia, Kosmos en meer. Je ontdekt ze allemaal in de behangboeken, tot snel bij ons in de woonwinkel!

PICTKEN405

Kies jouw behang van Masureel en laat onze vakmensen behangen!

Stel je hebt in een van de behangboeken jouw favoriete behang van Masureel ontdekt. De keuze is gemaakt en dan? Dan mag je het behangen aan onze vakmensen overlaten, dat is onze meet- en montageservice, dus behang met een patroon of print kan je rustig kiezen. Wij brengen het professioneel aan en jij geniet van het prachtige resultaat!

Juist de mix van trends met traditioneel design en een vleugje luxe zorgt voor prachtige ontwerpen. Zo is er altijd een behang uit de Masureel Zoom collectie dat perfect past bij jouw woonstijl.

PICTHAP003
37994b2b-cdca-4818-b33a-0cf64119460b
PICTLOT004B

Ga voor een statement met behang van Masureel

Met Masureel behang zorg jij voor het perfecte statement! Of het nou in je woonkamer, slaapkamer of misschien op je kantoor is. Kom langs bij ons in de winkel en ontdek een ruime collectie behangboeken van Masureel. Laat je hiernaast inspireren en kies een gedurfde print!

Meer weten? Plan vrijblijvend een afspraak of kom direct naar onze winkel.