De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Blend_houten shutters_EGP_034-huis
Blend shutters en houten jaloezieën - perfectie tot in details

Blend®

BlendFullColorOriginal (2)

Blend sfeervolle houten binnenluiken

Blend® is de specialist in houten raamdecoratie. Ze leveren goede shutters of jaloezieën in meer dan 30 verschillende kleuren. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. De raamdecoratie producten worden gemaakt van uitstekende kwaliteit hout waardoor je er een hele tijd mee vooruit kan. Bij Blend® bieden ze voor iedere woonsituatie een passende keuze.

Houten shutters van Blend®

De sfeervolle shutters, ook houten binnenluiken genoemd, zijn geschikt voor iedere ruimte. Ze worden van hoogwaardig hout gemaakt en op maat geproduceerd. De prachtige houten shutters zijn een meerwaarde voor ieder interieur. Voor vochtige ruimtes heb je de keuze uit imitatie hout waardoor je ook op je badkamer van sfeervolle shutters kan genieten!

Kies kleur voor je jaloezieën van Blend

De keuze is helemaal aan jou! Kies je voor witte of zwarte jaloezieën? Weet dat de houten jaloezieën ook in vele andere kleuren verkrijgbaar zijn. Dit type raamdecoratie is ook geschikt voor dakramen of draai-kiep ramen.

In de collectie  jaloezieën van Blend® zitten diverse producten die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Zo kan je ook hier genieten van de prachtige vormgeving van de lamellen van Blend®. Dankzij de uitmuntende kwaliteit kan je voor elke kamer dezelfde raamdecoratie kiezen, er is voor iedere situatie een passende oplossing of maatwerk optie.

Vouwrail systeem

Shutters met een vouwrail systeem van Blend® zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en openslaande deuren. De vouwrail shutters zijn standaard handmatig naar één kant te verschuiven. Door te kiezen voor het free-fold systeem kan men zelf beslissen naar welke kant men de shutters verschuift.

Schuifrail systeem

Een andere mogelijkheid voor grote raampartijen, puien en openslaande deuren zijn Blend® shutters met schuifrailsysteem. De shutters met schuifrail bestaan uit losse panelen. De panelen van de shutters kan men achter elkaar verschuiven, waardoor het ene paneel achter het andere paneel verdwijnt.

Dakraam oplossingen

Dakraam shutters van Blend® kunnen op ieder type dakraam geplaatst worden en zijn voorzien van een jachtsluiting. Bij een jachtsluiting zijn de dakraam shutters voorzien van een drukknop, waarmee men de shutters kan vergrendelen en ontgrendelen. Dit zorgt ervoor dat de panelen niet openklappen.

Draai-kiep raam oplossingen

Blend® shutters voor een draai kiepramen worden op het kozijn gemonteerd en zijn voorzien van een driezijdig profiel. De bevestiging in de klink wordt verlengd en geplaatst op de shutter, waardoor de shutter meebeweegt met het raam. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutter stevig hangt.