De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2123 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Eijffinger – decorating the world

Eijffinger_stoffen

Al meer dan 140 jaar behang- én stoffenleverancier!

Altijd een uitgesproken collectie met aparte dessins en kleuren en dat al ruim 140 jaar. Gedreven door nieuwsgierigheid en de laatste woontrends. Zo letten ze bij Eijffinger op vormen, kleuren en materialen. Die woontrends vertalen zij naar ons eigen interieur. Een huis, een interieur dat uitstraalt wie jij bent. Met de veelal kleurige dessins maken zij vele kamers in de wereld mooier.

Gordijnen van Eijffinger

Met hoogwaardige en prachtige interieurstoffen levert Eijffinger gordijnen die jouw leefruimte helemaal afmaken. Eijffinger gordijnstoffen in uni kleuren, met print of ingeweven dessin; de Woonspecialist heeft het voor je! Er zijn zoveel verschillende collecties bij Eijffinger dat er altijd een gordijn past bij de rest van jouw huis.

Eijffinger Life

Behang van Eijffinger

Eijffinger behang is uniek, kleurrijk en van uitstekende kwaliteit. De design afdeling ontwerpt steeds weer nieuwe behang collecties en dat al meer dan 145 jaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Zoetermeer levert Eijffinger behang voor zowel woonkamers, kinderkamers, hotels als appartementen over de hele wereld. Welk van de uitgesproken Eijffinger behang dessins kies jij voor je slaapkamer? Of weet je het al omdat je behang van Eijffinger in een van de vtwonen afleveringen hebt gezien op tv?

Eijffinger behang collectie Twist woonkamer

Eijffinger gordijnen

Eijffinger nieuwe collectie

Eijffinger heeft een groot assortiment stoffen voor onder meer overgordijnen, vitrages en inbetweens. Het is je vast niet ontgaan dat daarin een ruime keuze bestaat in uni kleuren, prints en zelfs ingeweven dessins. Weet je dat er ook keuze bestaat in verschillende transparanties van de stoffen? Van stoffen voor overgordijnen die perfect verduisteren tot transparante vitrages. Zo is er voor elke smaak en iedere ruimte een geschikt Eijffinger gordijn te vinden! Kom naar de Woonspecialist voor advies en inspiratie!

Eijffinger Confidence 1

Eijffinger Baretti collectie

De Baretti collectie bestaat uit ingeweven stoffen. Het geometrische patroon vraagt op een rustige manier jouw aandacht. Het dessin komt goed naar voren en zorgt voor een frisse uitstraling. De stof valt soepel en is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Leuk weetje is, dat deze stof ook geschikt is voor toepassing als meubelstof. Zo kan je je meubels en gordijnen perfect afstemmen op elkaar. En geen paniek over de confectie; wij maken alle gordijnen perfect op maat voor je!

Eijffinger Baretti

Eijffinger Tirana collectie

Ook een pareltje in de Eijffinger stoffen; de Tirana collectie. Doordat de zijkanten van de stof iets zijn opgeruwd krijg je een zachtere uitstraling. Deze collectie is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Opvallend is dat het 7 pasteltinten en 7 volle kleuren betreft. Door de zachtheid en de keuze in kleuren doet deze collectie het bijzonder goed in de kinderkamer. Maar wil jij ze in je eigen slaapkamer of woonkamer; dat kan natuurlijk ook!

Eijffinger Tirana

Eijffinger Orrin collectie

Velours! Hoe mooi? Warm, rijk en tegelijkertijd zacht. De Orrin collectie heeft velours stoffen met een verweerd motief en brengt absoluut sfeer in je interieur. Velours gordijnen zijn van zichzelf al behoorlijk verduisterend en daardoor geschikt voor je slaapkamer. De Orrin collectie is verkrijgbaar in ecru, zand en grijs en ook in meer aanwezige kleuren als smaragdgroen, roze, mintgroen, diepblauw en mosterdgeel. Welke kleur gaat het worden voor jou?

Eijffinger Orrin

Eijffinger behang

Eijffinger behang Natural Wallcoverings

Wanneer de designers van Eijffinger een nieuw behang ontwerpen dan staat ‘uitgesproken’ niet altijd voor opvallend of kleurrijk. De behang collectie Natural Wallcoverings is juist uitgesproken vanwege de structuur en combinatie van materialen. Het structuur behang lijkt haast geweven. De beige, grasgroene, aquablauwe behang dessins in natuurlijke kleuren zijn rustgevend. Wil je liever wat meer speelsheid? Laat je verrassen door de etnische kleurcombinaties. Bovendien breng je met deze wandbekleding jouw woonkamer- of slaapkamermuren tot leven, want de materialen zorgen voor een voelbare textuur. Behang dat je moet voelen; met Eijffinger Natural Wallcoverings behang plak je een 3D-effect op je muren. Behang waar je niet van af kan blijven!

Eijffinger natural wallcoverings structuurbehang woonkamer

Eijffinger behang kinderkamer

Dat zijn de bekende collecties van Pip Studio. Van de felle kleuren moet je blij worden, geel, rood, pink, lichtblauw en knalgroen verwerkt in een print. Het is net een sprookje! Op een behangrol ontdek je van alles: bloemen, vogels, vlinders, bomen, paarden, ornamenten, kevers en meer. Een feest om naar te kijken. Met Pip Studio behang kan je heerlijk wegdromen, op naar een wereld vol avonturen, kastelen, prinsessen en draken. Trouwens er zitten zulke mooie bloemen prints tussen, dat Pip Studio behang van Eijffinger niet alleen mooi staat op de kinderkamer. Wat denk je van een eyecatcher in je hal met Delfts blauwe bloemen of een baan bloemen behang in jouw keuken, daar waar de eettafel tegen de muur aan staat. Worden we allemaal vrolijk van, gewoon doen!

Pip Studio Eijffinger behang kinderkamer

Eijffinger behang woonkamer

Wil je een keer wat anders op de muren? De nieuwe collectie Twist van Eijffinger heeft behang met abstracte vormen en prachtige kleuren. Heel speels zijn de patronen waarin je zomaar verdwaalt als je op de bank ligt te niksen. Ben je wel van de patronen en mag het internationaal? Ontdek de oriëntaalse en folkloristische prints van de nieuwe behang collectie Posy, echt iets voor wereldreizigers die het vakantiegevoel in huis een plekje willen geven in de woonkamer. Er zijn zo veel mooie behang collecties in het ruime assortiment van Eijffinger, dat er gegarandeerd behang tussen zit dat precies past bij jouw woonstijl!

Behang woonkamer Eijffinger collectie Posy

Eijffinger behang vtwonen

Voor iedereen die de nodige interieur inspiratie opdoet door woonprogramma’s te volgen: jaa, Eijffinger behang kom je ook in afleveringen van vtwonen weer verliefd op je huis tegen. Dus spot jij jouw favoriete behang van Eijffinger op tv en wil je thuis ook zo’n mooie makeover voor je muren? Dat kan zeker! Denk je nou ‘maar zo’n behang patroon krijg ik nooit op de muren’; laat het behangen dan aan de vakmensen van de Woonspecialist over. Maak gewoon gebruik van de meet- en montageservice en kies het behang motief dat jij het liefst op de muren van je woonkamer, kinderkamer of slaapkamer wil beleven. Wij doen het werk, jij kan genieten!

Eijffinger behang grafisch print Stature collectie