De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2123 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Bodiax pvc-vloeren bij de Woonspecialisst!
Bewust een betere vloer van Nederlandse bodem!

Bodiax vloeren

Bodiax-Logo_Roest_inclHeditexlog-2

Stoeiende kinderen, een roedel huisdieren of gezellige dansavonden. Herken jij je hierin en zoek je een pvc-vloer die hiertegen bestand is? Bekijk onze Bodiax pvc-vloeren dan eens. In de meeste gevallen kan de vloer over een oude vloer gelegd worden; handig!

Bodiax pvc-vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en kennen een eigentijds design. Met een focus op duurzaamheid en innovatie biedt Bodiax een uitgebreid assortiment pvc-vloeren. Deze vloeren combineren de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de vele voordelen van pvc, waaronder weinig onderhoud en waterbestendigheid. Ontdek de Bodiax pvc-vloeren en geef elke ruimte een tijdloze en verfijnde uitstraling.

Bodiax pvc-vloeren bij de Woonspecialisst!

De pvc – clickvloeren en verlijmbaar pvc

De pvc-vloeren zijn verlijmbaar verkrijgbaar en ook in click variant.  Bij een verlijmbare vloer worden de pvc stroken, ook wel planken genoemd, direct op de ondervloer gelijmd. Een andere manier is om de planken vast te klikken aan elkaar; de pvc click-vloer. Deze vloer kan je eventueel meenemen naar een volgende woning. Kom langs in de winkel en wij laten het je zien!

Bodiax pvc-vloeren bij de Woonspecialisst!

Vele kleuren en dessins

De Bodiax pvc-vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk hierbij aan beige of lichtbruin tot zwart en alles er tussenin. Houd je van een vvloer met dessin, dan kan je kiezen uit houtlook en betonlook. De houtlook variant bestaat uit planken en patronen, zoals bijvoorbeeld het visgraat patroon. Wil je liever een wat stoerdere vloer, bekijk dan de betonlook pvc-vloeren. Ook in verschillende tinten grijs en super strak!

Bodiax pvc-vloeren bij de Woonspecialisst!