De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Interfloor-Modern-Wood-Vinyl-ID-801-Visgraat
Interfloor, sinds 1828 de beste vinyl- en tapijtvloeren.

Interfloor

interfloor_headerlogo

Interfloor is een van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige vinylvloeren en tapijtvloeren.

Vinyl van Interfloor

Werkelijk waar, de pvc vinyl vloeren van dit A-merk zijn niet te onderscheiden van een echt houten vloer of stenen tegels. De vinyl collectie van houtlook pvc vinyl is erg veelzijdig. Kies jij de vinyl visgraat pvc vloer, een klassieke eiken vinyl vloer of een vinylvloer in een lichte kleur hout? Voor elke woonstijl kan je slagen!

Spreken de vinylvloeren die op stenen tegels lijken of op een betonnen gietvloer je meer aan? Ook dan kies je uit eigentijdse en prachtige dessins. Alle vinylvloeren voelen niet koud aan je voeten. En er zijn meer voordelen.

Tapijt van Interfloor

Binnen de prachtige tapijtcollecties heb je zo veel keuze dat je altijd je favoriete Interfloor tapijt vindt. Van superzacht, hoogpolig tapijt voor je slaapkamer of woonkamer tot robuust en slijtvast tapijt voor je thuiskantoor, hal of hobbyruimte.

Of wat dacht je van duurzaam, knus tapijt van 100% scheerwol in schitterende natuurtinten? De tapijtcollecties zijn er in vele kleuren en ook prachtige grafische of speelse dessins.

Interfloor-Furore-S-Tapijt-ID-207

Welke voordelen hebben Interfloor vinylvloeren?

Naast het feit dat vinyl niet koud voelt aan je voeten – in tegenstelling tot een gietvloer of plavuizen – profiteer je bij de hoogwaardige vinyl vloeren van Interfloor van veel meer voordelen:

  • Vinyl is geluiddempend, fijn voor gezellig drukke gezinnen.
  • Ook voor keukens en badkamers geschikt, want vinyl kan tegen vocht.
  • Vinyl kan je met vloerverwarming combineren.
  • Onderhoud van je vinylvloer kost weinig tijd.
Interfloor-Modern-Stone-Vinyl-ID-800-400-serie

Welke voordelen hebben Interfloor tapijtvloeren?

Naast de ruime keuze uit stijlvolle en eigentijdse collecties is Interfloor tapijt geschikt voor woonruimtes, projecten zoals bedrijfsruimtes en er zijn ook karpetten verkrijgbaar. Tapijt van Interfloor biedt je veel voordelen:

  • Er is duurzaam tapijt van 100% Econyl Regenarated Nylon.
  • De tapijtvloeren zijn kleurecht.
  • Kies jouw tapijt toepassing: van licht woongebruik tot zwaar intensief projectgebruik.
  • Zelfs voor projectmatig gebruik in bedrijfsgebouwen zijn er mooie tapijtvloeren
Interfloor-Tendence-Tapijt-ID-553

Hoe moet je jouw Interfloor vinylvloer onderhouden?

Wanneer je jouw Interfloor vinylvloer 2-3 x per week stofzuigt om vuil en stof te verwijderen ben je al een heel eind. Eens in de twee weken dweilen en je bent al klaar met schoonmaken.

Fijn ook dat je geen speciale schoonmaakmiddelen nodig hebt. Dan kan je gerust voor een pvc vinyl vloer in visgraat houtlook kiezen want hij is super makkelijk te onderhouden in tegenstelling tot een echt houten vloer.

De vinyl tegel, marmer of betonlook vloeren lijken sprekend op een echte natuursteen vloer of gietvloer. Genoeg keuze om jouw perfecte Interfloor vinylvloer te vinden! Nog makkelijker is onze montageservice, want als jij ervoor kiest dan komen onze vakmensen jouw vinyl of tapijtvloer bij je thuis professioneel leggen, handig toch?!

Greta 97_portrait.tif

Welke stijl en dessins Interfloor tapijt of vinyl kies jij?

Interfloor brengt regelmatig nieuwe collecties vinyl en tapijt vloeren op de markt en speelt op trends en ontwikkelingen in. Hierdoor heb je volop keuze uit de prachtige vloeren. Om jou de keuze makkelijk te maken zijn er bijvoorbeeld A4 vloerstalen.

Wil je weten welke kleur vinyl of tapijt het beste past bij jouw woonstijl of welk dessin ideaal is voor je woonkamer of slaapkamer? Kom naar de Woonspecialist, bekijk verschillende kleurstalen en profiteer van eerlijk advies.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Maak dan een afspraak of kom naar de winkel bij jou in de buurt voor nog meer inspiratie!

Interfloor-Grafity-Tapijt-ID-218