De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Sarino grey
Trendy en kwalitatieve vloeren van Ambiant

Ambiant

ambiant

Zoek je een trendy vloer die betaalbaar is en lang meegaat? Ambiant heeft kwalitatieve vloeren met een breed assortiment aan laminaat-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren. Voor elke smaak en iedere woonstijl, want Ambiant weet wat jij mooi vindt. Wil je een eigentijdse vloer met mooie houtmotieven of juist een stoere betonlook? Dat kan want Ambiant heeft de collecties volledig afgestemd op de wensen van jou als klant.

Ambiant maakt het kiezen van een vloer eenvoudig want Ambiant staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid en waar voor je geld. Met elke Ambiant vloer haal je een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis voor een passende prijs.

Ambiant vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer, leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Een traditionele visgraat, een industriële betonlook, eiken of natuursteen; we hebben het allemaal! Gemakkelijk in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden en lekker comfortabel aan de voeten.

Ambiant laminaat

Laminaat is een harde vloer, opgebouwd uit verschillende laagjes. De Ambiant laminaat vloeren sluiten perfect aan bij de laatste woontrends en stralen veel sfeer uit. Kies voor een echte houtlook en geef je kamer een karakteristieke sfeer. En er is meer; Ambiant pvc en tapijt!

Stockholm Pine sfeer

Ambiant pvc vloeren

De pvc-stroken van Ambiant zijn een bijzonder duurzame, sterke, vlakke en vormvaste vloer die makkelijk is in onderhoud. Niet voor niets een gewilde keuze van consumenten en projectinrichters. De pvc-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich met een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Kies je voor de stroken recht naast elkaar of ga je voor een populaire visgraat vloer? En weet je dat de pvc vloeren goed gecombineerd kunnen worden met vloerwarming?

Visgraat vloer slaapkamer vinyl print visgraat

Ambiant tapijt en karpetten

Zacht, warm en uitnodigend. Elk Ambiant tapijt geeft een comfortabel gevoel. Heel fijn als je graag op blote voeten loopt. Tapijt dempt ook nog eens vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt gemakkelijk in het onderhoud en verkrijgbaar in heel veel kleuren, dessins en texturen. En vind je tapijt in je woonkamer teveel van het goede en zou je wel comfort aan je voeten willen? Kies dan voor een karpet. Van nagenoeg elk tapijt kan een karpet in elke gewenste afmeting en vorm gemaakt worden. Kortom, de eigenschappen van tapijt en karpetten vormen ook voor jouw woning een stijlvolle oplossing.

Ambiant