De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Ambiant

ambiant

Ambiant is een merk met een breed assortiment aan vloeren van laminaat-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft de collecties volledig afgestemd op de wensen van jou als klant.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. Ambiant heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt. De eigenschappen van de vloer moeten passen bij jouw woonstijl en jouw manier van leven. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger want Ambiant staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid en waar voor je geld. Met elke Ambiant vloer haal je een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis voor een passende prijs.

Ambiant tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. In moderne en alle mogelijke uitvoeringen. Tapijt verhoogt jouw comfort in vele situatie. Zo kunnen de kinderen lekker en veilig spelen op een zachte ondergrond. En jij kan ’s avonds heerlijk genieten van jouw home cinema want tapijt maakt de akoestiek ronder, voller en natuurlijker. Tapijt dempt tevens vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van tapijt vormen ook voor jouw woning een stijlvolle oplossing.

Ambiant pvc stroken

De pvc-stroken van Ambiant zijn een bijzonder duurzame, sterke, vlakke en vormvaste vloer die makkelijk in het onderhoud is. Niet voor niets een gewilde keuze van consumenten en projectinrichters. De pvc-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich met een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Bij een clickvloer is een andere ondergrond nodig, want deze wordt dus niet verlijmd aan de ondergrond (‘loose lay’).

Ambiant Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer, leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Gemakkelijk in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden en lekker comfortabel aan de voeten.