De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Desso

Desso Grijs 90

Desso levert al jaren de mooiste tapijten en vloerkleden. Met moderne collecties gaat deze vloerbedekking volledig met z’n tijd mee. Tapijt en karpetten worden vooral toegepast in slaapkamers en woonkamers maar ook trappen en kinderkamers worden vaak voorzien van tapijt. Door de zachte en geluidsreducerende eigenschappen is dit een ideale vorm van vloerbedekking.

Recycling en duurzaamheid

Leef je milieubewust? En wil je bij het inrichten van je woning rekening houden met duurzaamheid? Dan is gerecycled tapijt van Desso zeker interessant voor je. Want in de fabriek in Waalwijk verwerkt afgedankte tapijttegels. Hoe werkt dit?

Garen en de rug van de tegel worden tijdens het verwerkingsproces in de nieuwe recyclingafdeling gescheiden. Het bedrijf Aquafill maakt het garen geschikt voor hergebruik. Onder de naam Econyl nylon krijgt het garen een nieuw leven. Ook de grondstoffen van de oude tegels worden verwerkt. Er ontstaat een nieuwe tapijt onderzijde op ecologische basis. Deze EcoBase is zelfs 100 procent recyclebaar. Alle details en informatie lees je in dit artikel dat recent gepubliceerd is door de krant BD. De kwaliteit van het gerecyclede materiaal komt overeen met de kwaliteit van een nieuw tapijt, tapijttegel of vloerkleed. Hoe mooi is dat? Vooral als je met dit product ook nog eens een positieve bijdrage levert aan jouw CO2-voetafdruk!

Als je de sfeervolle producten van Desso zelf wilt zien en voelen, dan ben je van harte welkom in de showroom van de Woonspecialist.

Tapijt – Parada _ Entrada – Silky – grijs – woonkamer – sfeerfoto -liggend

Desso tapijt

Desso vloerbedekking geeft je ruimte – en dat hoeft niet perse je slaapkamer te zijn – een comfortabele en luxueuze uitstraling. Behalve dat, werkt tapijt isolerend en geluiddempend. Tapijt is er in verschillende kleuren en zelfs met dessins, maar ook kan je kiezen tussen laag- en hoogpolig.

Desso tapijt is er in verschillende garens en van wol tot 100% recyclebaar! In nagenoeg elke ruimte kan het gelegd worden en zelfs op de trap. Het onderhoud is makkelijk dan je waarschijnlijk verwacht. Stofzuigen is voldoende en eventuele vlekken pak je met lauw water aan. Weet jij al waar je tapijt wilt?

Tapijt – Parada _ Entrada – Seda Silky – bordeaux – rood – hal – sfeerfoto -staand

Desso vloerkleden

Vind je volledig tapijt wat veel, combineer een harde vloer met een Desso vloerkleed. Van nagenoeg elk tapijt kan een vloerkleed gemaakt worden. Jij kiest zelf de kleur, vorm, afmeting en afwerking. En je gaat echt iets vinden wat bij jou past, want Desso haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren. Zo zit er altijd wel iets voor jou bij.

Bij de Woonspecialist maken we met liefde alle Desso vloerkleden op maat. Zo heb jij je eigen karpet in iedere gewenste afmeting. Dat wil jij toch ook?

Karpet – Desso – Asteranne – organisch – wit – beige – woonkamer – sfeerfoto -Liggend