De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Artex gordijnen hoogwaardige raambekleding voor elke stijl
Artex gordijnen: duurzaam design, tijdloze elegantie voor jouw thuis

Artex

Artex gordijnen logo

Artex is een producent van hoogwaardig textiel voor raamdecoratie en gordijnen. Dit merk staat synoniem voor vooruitstrevendheid in de ontwikkeling, productie, collectie en marketing van baanbrekende interieurstoffen.

Artex – textielfabrikant van topmerken

Binnen het indrukwekkende assortiment zitten de hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen van diverse gerenommeerde merken zoals Artelux, De Ploeg, Kendix, Your Edition en Loft. Deze exclusieve stoffen zijn verkrijgbaar bij toonaangevende woninginrichters en speciaalzaken, zoals de Woonspecialist.

Duurzame gordijnen van Artex

Er is altijd een gordijnstof die precies past bij jouw woonstijl en interieur want Artex produceert meer dan 2.000 verschillende eindartikelen. Het succes zit niet alleen in een modern machinepark. Bij Artex worden processen en procedures continu bewaakt en verbeterd, zo heeft Artex een ISO 9001-certificering waardoor jij op top kwaliteit gordijnen en goede service kan vertrouwen. Voor het duurzame en veilige productieproces heeft Artex de ISO 14001-certificering verkregen.

Populaire woonkamer gordijnen

De gordijnstoffen van Artex worden vaak gekozen voor woonkamer gordijnen op maat. De gordijnstoffen zijn prachtig om te zien en vallen mooi in de plooi. Bij de Woonspecialist laat jij jouw overgordijnen of transparante inbetweens eenvoudig op maat maken en monteren. Wat zijn de verschillen en voordelen van deze twee populaire huiskamer gordijnen?

Overgordijnen:

  • Veelzijdige keuze uit patronen en kleuren
  • Beschikbaar in vele stoffen, ook isolerend
  • Bieden privacy, ook verduisterend verkrijgbaar

Inbetweens:

  • Daglicht doorlatende gordijnen
  • Voegen zachtheid en elegantie toe aan de ruimte
  • Bieden privacy en sfeer

Gordijnen op maat laten maken

Wil jij weten welke gordijnstof van Artex perfect past bij jouw woonstijl en interieur? Kom de gordijnstoffen bekijken, voel en beleef de hoogwaardige kwaliteit bij ons in de woonwinkel. Onze adviseur denkt graag met je mee en onze vakmensen zorgen dat jouw kamerhoge of extra brede gordijnen exact ingemeten worden en perfect gemonteerd zijn. Zo geniet jij extra van je prachtige woonkamer of slaapkamer gordijnen. Tot snel!

Gordijnen van de Woonspecialist inclusief inmeten en monteren