De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2123 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Artelux®

arteluxlogo

Artelux biedt gordijnstoffen met een rijke uitstraling

Wil jij graag je eigen unieke sfeer in huis creëren? De raamdecoratie van Artelux® kan je daar een handje bij helpen. Er zitten veel unieke stoffen bij die ervoor zorgen dat jouw huis een echt thuis wordt! In de collectie o.a. katoen, linnen en polyester die perfect passen bij elke persoonlijke woonstijl en smaak.

Gordijnen van stadse mentaliteit met natuurlijke charme

Artelux® richt zich voornamelijk op gordijnen en vouwgordijnen. De kracht zit in elegante en sfeervolle gordijnstoffen waarbij functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar verbonden zijn. De collectie is tijdloos, onderhoudsvriendelijk, natuurlijk én uitgesproken met onverwachte details, verrassende contrasten en aandacht voor transparantie en kleuren.

Van elegante dessins voor bijvoorbeeld kamerhoge sfeermakers tot natuurlijke tinten voor bijvoorbeeld tijdloze inbetweens. De keuze is aan jou. Laat je verrassen door de nieuwste collectie, Artelux City Living! Aaibare, natuurlijke stoffen met dramatisch kleurgebruik. Een stijlvolle voortzetting van de hotel chique collectie Luxury Living die in 2020 gelanceerd werd.

Duurzaamheid bij Artelux®

Daarnaast draagt Artelux® bij aan een duurzamere wereld en is officieel ISO 14001 gecertificeerd. Een internationaal geaccepteerde standaard waarmee Artelux® zich ten doel stelt om milieurisico’s van bedrijfsvoering te beheersen en zelfs te verminderen. Artelux® valt onder een grote textiel producent, Artex, een gerenommeerd bedrijf in de textiel branche.