De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Your_edition_2020_16460d7d23d1d5b
Your Edition - gordijnen die je moet voelen

Your Edition

Your Edition logo

Your Edition – eigenzinnig tot op de vezel

Your Edition is een jong, hip Nederlands bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om je eigen gordijn te ontwerpen die zij voor je gaan maken!  Your Edtion biedt een actuele, originele & kleurrijke collectie aan. Daarnaast bieden ze veel stoffen aan die kamerhoog zijn waardoor je bijna tot geen naden ziet.

Easy living, gordijnstoffen met een natuurlijke uitstraling

Binnen de collectie vind je naast een bont kleurenpalet gebaseerd op natuurlijke tinten ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie. Waar de zon dus in meer of mindere mate doorheen schijnt, de materialen zijn wol, katoen of linnen. Bovendien is een groot deel ook te confectioneren tot vouwgordijn. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Your Edition staat voor een rijk gevoel en dit weten ze met basic items heel mooi neer te zetten. De nieuwste collectie gordijnstoffen heet Easy Living en spiegelt precies dat gevoel weer. Wil jij genieten van de prachtige gordijn en/of vouwgordijn in mooie kleuren? Vraag dan in de winkel naar de mogelijkheden.

Your_edition_2021_0ae982b59b5aed