De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Grote ramen met gordijnen op maat en houten jaloezieen
"INSIDE BLINDS maatwerk in elegantie - gordijnen die jouw stijl omarmen!"

Inside Blinds

Inside Blinds logo

Het merk Inside Blinds staat voor unieke gordijnen op maat voor elke kamer en woonstijl. En niet alleen gordijnen, het Belgische bedrijf Inside Blinds maakt ook vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en meer. Voor jou betekent dit, dat je uit een uitgebreide selectie stoffen kan kiezen. En ook de afwerkingsmogelijkheden heeft Inside Blinds geperfectioneerd. Zo voeg jij makkelijk een persoonlijke touch toe aan je interieur.

Gordijnstoffen: van transparant tot verduisterend

Wil jij sfeer toevoegen aan je woonkamer of slaapkamer? Dan zijn de transparante gordijnen perfect voor een kamer in Scandinavische stijl. Bij Inside Blinds kies je uit een palet van zachte kleuren gordijnstoffen. Laat jouw gordijnen op maat afwerken met een zachte wave plooi. Hierdoor stralen ze rust uit. Bij de Woonspecialist laat je jouw gordijnen op maat maken, perfect afgestemd op de afmetingen van jouw ramen en deuren.

Wil je juist verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer? Inside Blinds biedt je prachtige voeringen waarmee je het verduisterende effect creëert. Deze voering is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Gevoerde, verduisterende gordijnen hebben ook nog eens een isolerend effect.

Gordijnen op maat voor elke kamer

Bij Inside Blinds kan je niet alleen de gordijnstof passend bij jouw stijl en interieur kiezen. Ook de plooi van je gordijnen, van golvende wave plooi tot strakke triple plooi, het is jouw keuze. En hetzelfde geldt voor de afwerking: ga je voor romantische gordijnringen die op een gordijnstang zitten of hangen jouw gordijnen strak onder het plafond aan rails? De ophangmogelijkheden zijn enorm, hier wat voorbeelden en inspiratie.

Slaapkamer: luxe met gordijnen op maat in Hotel chique stijl

Voor de ultieme luxe en comfort in de slaapkamer kies je een gevoerde gordijnstof, met een subtiel glansje. Bij de Hotel chique horen diepe kleuren, denk aan okergeel of zelfs zwarte gordijnen. Verduisterend en prachtig afgewerkt, voor een vorstelijke uitstraling. Maak van jouw slaapkamer een oase van luxe met gordijnen op maat.

Slaapkamer met verduisterende overgordijnen en sfeervolle vouwgordijnen

Keuken: industriële robuustheid

Laat jouw keuken stralen en kies voor op maat gemaakte gordijnen met stoere zeilringen. Wij meten nauwkeurig in en zorgen ervoor dat de gordijnen perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Wist je dat de gordijnstoffen van Inside Blinds kleurecht zijn, fijn toch?! Ideaal voor je keuken ramen! Uniek maatwerk voor een unieke keukenervaring.

Bij Inside Blinds draait alles om de kunst van raamdecoratie en gordijnen op maat, perfectie is de standaard. Ben je benieuwd naar jouw perfecte gordijnen van Inside Blinds? Kom naar de Woonspecialist en ontdek ze in onze woonwinkel. Wij adviseren je graag, het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten. Luxe toch?! Tot snel!