De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Plissegordijn breed wit woonkamer
Zoek jij rust en eenvoud? Dan is de Scandinavische woonstijl perfect voor jou.

Scandinavische woonstijl

Rust & eenvoud, een simpele maar comfortabele inrichting. Door de vroege zonsondergangen in Scandinavië staat licht centraal in deze woonstijl. Veel wit, vaak gecombineerd met grijstinten of zachte pastelkleuren. Dit is de perfecte woonstijl om je ruimte groter te laten lijken. Door de kiezen voor lichte houten vloeren, houten meubels en een minimalistische inrichting zorg je ervoor dat je kamer heerlijk ruimtelijk aanvoelt. Less is more, is het motto van deze stijl.

Scandinavisch interieur: ingetogen en functioneel design

Ook in de Scandinavische woonstijl zie je, net als in de landelijke woonstijl, de natuur terug. Natuurlijke materialen als hout, wol en katoen passen hier goed bij. Een inrichting met functionele meubels en apparatuur die technisch op de laatste stand is maken het dagelijkse leven makkelijk en overzichtelijk voor je. Kenmerkend voor Scandinavisch design zijn het lijnenspel en de ingetogen vormen, denk aan de wereldberoemde Egg chair van de Deense ontwerper Arne Jacobsen.

Zo pas je accessoires en vloeren toe voor een Scandinavische woonstijl

Ook de Flowerpot mag niet ontbreken in de Scandinavische woonstijl, het is geen bloempot maar een design lamp die als hang- of tafellamp verkrijgbaar is. Naast subtiele accessoires horen natuurlijk veel kaarsjes op tafel om de lange, donkere avonden gezellig te maken. Een zacht vloerkleed en donzige kussens zorgen voor extra warmte. Waan je in het prachtige Scandinavië met deze idyllische en tijdloze woonstijl.

scandinavische_foto_12
scandinavische_foto_10
www.alexandervanberge.nl
scandinavische_foto_9
Hunter douglas
www.alexandervanberge.nl
scandinavische_foto_16
woonspecialist_scandinavisch_thumb-1
HyperFocal: 0
scandinavische_foto_3
scandinavische_foto_6
scandinavische_foto_7
scandinavische_foto_13
scandinavische_foto_2
scandinavische_foto_5
scandinavische_foto_4
Trendoverzicht
scandinavische_foto_11