De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Bruynzeel_sfeer_Landelijk_BRZ22-413grenen_BRZSCHUIF14_HR
Creëer een romantisch en huiselijk gevoel met de landelijke woonstijl

Landelijke woonstijl

Romantisch & huiselijk, dat is het gevoel dat je krijgt in een landelijke woning. Denk aan comfortabele en functionele meubels, een linnenkast, houten eetkamer stoelen met rieten zitting of een grote leren bank waar je heerlijk in kan relaxen. Je ziet veel natuurlijke materialen als riet, onbehandeld hout en leer. Het huislijke gevoel ontstaat door gordijnen, kussens of tafelkleden van zachte stoffen zoals katoen of linnen. De pure uitstraling van materialen en interieur geeft rust, de landelijke woonstijl staat voor eenvoud en natuur.

Deze kleuren en accessoires passen bij de landelijke woonstijl

Je vindt in een landelijk interieur veel wit, crèmekleuren, zandtinten en authentieke kleuren als lichtgroen of oudroze. De dessins zijn net als de kleuren subtiel en onopvallend. Om een landelijke sfeer in huis te creëren hoef je gelukkig geen eigenaar van een boerderij of landgoed te zijn, maar je kan met accessoires werken die bij het landleven horen. Denk bijvoorbeeld aan een melkbus als vaas, tinnen borden als wanddecoratie, een houten wiel van een koets dat je boven tafel hangt en decoreert.

De mooiste vloer of tapijt voor een landelijk interieur

De landelijke stijl staat voor natuurlijk. Onmisbaar hierin zijn voldoende kamerplanten, tapijt of een zacht vloerkleed van wol, of een verrassende natuurprint op de muur. Combineer met robuuste en brede pvc vloer planken in een lichte houtkleur, effen katoenen gordijnen en rotan accessoires om de natuur verder in huis te halen. Voor een romantische tint voeg je brocante accessoires toe. En een bos frisse bloemen op je keukentafel mag zeker niet ontbreken, om elke ochtend meteen blij van te worden. In een landelijke woning is het altijd heerlijk thuiskomen.

woonspecialist_landelijk_luxaflex_woonstijl
luxaflex_woonspecialist_landelijk_keuken
Gordijnen
Marmoleum
landelijke_foto_14
landelijke_foto_11
landelijke_foto_10_1
landelijke_foto_15
landelijk_foto_12
Over ons - Landelijk
landelijk_foto_3
Luxaflex raamdecoratie
landelijke_foto_8
landelijk_foto_5
landelijk_foto_1-1
woonspecialist_landelijk_luxaflex
woonspecialist_landelijk_eijffinger_gordijnen
Luxaflex