De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
5781 (2)
Een stoere en robuuste look, dat is de industriële woonstijl.

Industriële woonstijl

Stoer & robuust, de industriële look in je woning. Onmisbaar hierin zijn stoere elementen en ruwe materialen zoals metaal, baksteen of koper. De stijl doet je denken aan een fabriekspand, functioneel ingericht, stalen kozijnen, hoge plafonds, ruimtelijk en doorleefd. In huis neem je het strakke en grafische karakter over voor je ruimte.

Industriële woonstijl inspiratie:

stoere vloer en raamdecoratie

En wat dacht je van aluminium jaloezieën of zwarte shutters als raamdecoratie? Verticale lamellen onderstrepen het industriële karakter en zijn tegelijkertijd een super trendy knipoog naar de jaren 1970. Hetzelfde effect bereik je met een grijze marmoleum vloer, hij heeft de uitstraling van een gietvloer maar voelt niet koud aan de voeten. En je kan hem zelfs combineren met vloerverwarming, want functionaliteit staat voorop bij de industriële woonstijl, denk bijvoorbeeld ook aan elektrisch bedienbare raamdecoratie.

Volop licht en ruimte in huis met

een industrieel interieur

Wat de woninginrichting betreft denk aan een betonlook vloer, of een vloer van brede planken die je aan treinrails herinneren. Zwarte kozijnen combineren prachtig, een werkbank als tafel of een tafel en stoelen met gietijzeren onderstel en meubels van onbewerkt hout. Ruimte en volop daglicht in huis zorgen ervoor, dat je kamer ruim en vrij voelt. De ruimtelijke sfeer ontstaat met een eenvoudige basis en een paar grote eyecatchers.

Kleuren en accessoires die passen bij de industriële woonstijl

Neutrale kleuren als zwart, wit en grijs voeren de boventoon, maar ook een steenrood en legergroen passen erg goed in deze stijl. In de inrichting mag een tikkeltje vintage niet missen, zoals een industriële lamp, een oude apothekerskast of een houten kabelrol als salontafel. Met deze industriële woonstijl maak je van jouw interieur een stoer en modern geheel.

Kleuren industrieel woonstijl
woonspecialist_desso_woonstijl
industrieel_woonstijl
Luxaflex
industrieel_foto_16
industrieel_foto_13
industrieel_foto_9
industrieel_foto_8
industrieel_foto_10
industrieel_foto_7
industrieel_foto_3
klassiek_foto_8
industrieel_foto_5
Nieuwsbrief
industrieel_foto_2
Woonstijl industrieel trap
Industrieel vtwonen pvc
Industrieel LayRed pvc
industrieel_foto_15