De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Liefde in je interieur!

Rode rozen, bonbons, knuffelbeertjes, romantische dinertjes; weet jij al over welke feestdag ik het heb? Juist, Valentijnsdag! Voor de één een normale dinsdag, voor de ander een dag vol liefde! Ik hou er wel van en zet het thema liefde dan ook het liefst door naar alles, zelfs m’n interieur!

Mijn motto geldt; geef liefde aan je interieur, dan krijg je liefde terug! Door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en de juiste producten steek je liefde in je huis, wat er voor zorgt dat het als een warme deken voelt en je huis perfect bij je past. Liefde in je huis steken kan op allerlei manieren, maar ik vertel je graag meer over mijn favorieten!

vertigo-moire-15012

Warmte is ook isoleren!

Liefde staat voor mij gelijk aan warmte; een arm om je schouder, een dekentje op de bank. Toch is warmte soms best moeilijk te creëren, helemaal met de energieprijzen van nu. Daarom heb ik in mijn huis voor isolerende raamdecoratie gekozen, namelijk duettes. Dankzij de isolerende functie van de duettes blijft kou lekker buiten en heb ik het binnen juist heerlijk warm. Daarnaast staan de duettes ook gewoon gaaf in mijn interieur en heb ik op elk moment van de dag genoeg licht in huis!

Ga voor warmte met vloerverwarming

Je kunt natuurlijk ook warmte op meer manieren creëren. Kijk eens naar beneden; loop je lekker op blote voeten of heb je toch sokken aan, omdat de vloer te koud is? Ik zeg; dump die sokken en kies voor een warme vloer! Wat dacht je van pvc of lekker duurzaam marmoleum? Als je echt voor warmte wil gaan, combineer je je vloer met vloerverwarming; doei dikke sokken!

www.alexandervanberge.nl
MFLOR_ARGYLL_FIR75170_75170_01_LANDSCAPE-m

Liefde voor je voeten met een vloerkleed

Soms zit liefde hem ook in de kleine dingen, zelfs in je interieur. Je geeft je interieur al snel meer liefde met warme stoffen. Denk bijvoorbeeld aan extra knuffelige kussens op de bank, leg er een warme gebreide plaid naast en steek een kaarsje aan. Een vloerkleed of karpet bij de bank voegt daarnaast niet alleen meer warmte toe, maar verbetert ook nog eens de akoestiek in huis. Bovendien kun je jouw vloerkleed vaak in elke gewenste vorm precies op maat laten maken, zodat ’t altijd perfect in jouw huis past!

Liefde voor behang!

Mijn laatste tip voor liefde in je interieur; behang! Ja echt, je hebt geweldige behangcollecties die lijken op stof – hallo corduroy muren – of de meest romantische printjes, die natuurlijk geweldig staan op je slaapkamer. Kies daarbij ook nog eens voor een warme tint, mooi rood of misschien wel warm oranje, en de liefde straalt er vanaf!

Desso Art Deco 4044 191022 3100 A
lush-corduroy-29512

Als ik je nog een laatste tip mag geven voor liefde in je interieur; laat je nieuwe vloer leggen of je isolerende duettes monteren door de vakmensen van de Woonspecialist. Zij doen dit niet alleen met liefde, maar ook met enorm veel kennis over het product, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Ook een vleugje liefde toevoegen aan jouw interieur? Laat je verleiden in één van onze winkels!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening (4)