De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Duettes transparant lichtgroen en gordijnen grijsbeige in woonkamer merk Luxaflex
De ultieme raamdecoratie voor privacy en sfeer!

Hersenkraker inkijk? Nooit meer met deze raamdecoratie!

Vanuit mijn woonkamer en de eethoek kijk ik zo de straat op. Ik zie de overburen vertrekken naar het werk. En de vuilnismannen die op zaterdag de papiercontainer legen vallen mij ook op. En mevrouw de postbode op haar fiets en onze kinderen die naar hun sport vertrekken en weer thuis komen. Ramen zijn je venster naar de buitenwereld, fijn.

Niet fijn: voorbijgangers voor wie de ramen het venster naar mijn serie op tv, warme maaltijd op tafel of visite op de bank zijn.

Too much information? Rolgordijnen, jaloezieën of wat nou?

Ik zeg luiken dicht! En dat is precies het probleem met rolgordijnen of horizontale jaloezieën. Doe je ze dicht, dan ben je afgesloten van de wereld om je heen en dat willen we niet. Herken je dit? En ben je ook op zoek naar een oplossing voor de juiste hoeveelheid inkijk en uitkijk?

En wil je wél naar buiten blijven kijken en tegelijk af zijn van alle nieuwsgierige Aagjes uit de buurt? Ik heb de perfecte oplossing voor mij gevonden! En voor jou natuurlijk ook ;-), je ontdekt hem nu.

PlisseDuettes grijs Multisol met verduisterende gordijnen in beige woonkamer

Duettes® + gordijnen ≠ inkijk

Dit is de simpele formule waarmee je alle inkijk hersenkrakers oplost. Ik heb voor verduisterende duettes® gekozen. Doe de duettes® dicht en geniet van privacy en nog meer voordelen:

  • Geen felle zon op tv en andere schermen
  • Nul inkijk, zo fijn, vooral ’s avonds en ’s ochtends
  • Met mooi weer blijft de hitte buiten

Want verduisterende duettes® hebben vanwege een extra laagje in het stof ook een isolerend effect. In de winter is isolerende raamdecoratie superfijn, dan blijft de warmte juist binnen en verdwijnt hij niet via de ramen.

Nu staan duettes® op maat super strak. Daar mag wel wat extra sfeer en knusheid bij. De oplossing: combineer de rechte lijnen van je duettes® met lange, prachtig plooiende gordijnen en geniet! Lees gauw verder en ontdek de mooiste duettes® en gordijnen combinaties.

Heb je duettes® alleen van Luxaflex®?

Nee, alleen de naam duettes® is ooit door Luxaflex® bedacht. De merknaam duettes® is zo populair dat we hem standaard gebruiken, of dupli gordijnen, duo gordijnen of dubbele plissés. Want duettes® en plissés lijken op elkaar. Maar plissés zijn 1 x opgevouwen stof, bij duettes® zitten 2 zigzag stoffen tegenover elkaar met ertussen een holle ruimte.

Wij bieden je een ruim assortiment aan duo gordijnen van goede A-merken als:

Kies jouw favoriete kleur, van zwarte duettes® tot lichtgrijs of trendy natuurtinten als beige of olijfgroen. Bepaal de gordijnstof van verduisterend tot transparant. En ga je voor een printje, effen, structuur of prachtig dessin…?

Tot slot worden jouw duettes® op maat gemaakt en sluiten ze perfect aan op je raam.

Duettes op maat voor schuin badkamer raam merk Multisol

De mooiste gordijnen bij duettes®?

Dat zijn voor mij inbetweens. Ik ben niet zo’n fan van overgordijnen, hoewel die weer extra isoleren. Maar nu de duettes® dat voor mij doen, kies ik voor luchtige en iets transparante gordijnen. Inbetweens of vitrages?? Iene, miene, mutte… Nee, zo makkelijk heb ik het mezelf niet gemaakt.

Waarom inbetweens + duettes®?

Vitrages vond ik iets te fijntjes. Inbetweens passen beter bij onze woonstijl, beetje Scandinavisch. Maar ik wilde geen witte gordijnen. Voor een vleugje natuur heb ik een lichtgroene, iets doorzichtige gordijnstof gekozen.

Mijn inbetweens hebben bovendien een fijn structuurtje, soort linnen look. Dat geeft een prachtig 3D-effect en levendige uitstraling.

Overdag gaan de duettes® open en geniet ik volop van de privacy met mijn semi transparante inbetween gordijnen. Volop uitkijk, zero inkijk 😊

Duettes transparant lichtgroen en gordijnen grijsbeige in woonkamer merk Luxaflex

Gordijnen en duettes® in alle kleuren en maten

Ben je benieuwd naar deze of andere raamdecoratie combinaties voor jouw venster hersenkraker? In de showroom combineer je stoffen, materialen en soorten raamdecoratie tot jouw ultieme setje. De adviseur kijkt graag met je mee en je krijgt een heleboel praktische tips.

Raamdecoratie en interieuradvies

Of neem alle tijd voor je woninginrichting, stem verschillende producten op elkaar af tijdens een interieuradvies gesprek, ook dat is mogelijk. Want je wilt jaren genieten van je fijne interieur, dus wat tijd nemen voor de juiste keuzes is heel verstandig.

Duettes en transparante gordijnen voor hoge ramen en deuren in woonkamer merk Luxaflex

Raamdecoratie met monteren

Liever niet goochelen met waterpas en accuboor? Het inmeten en monteren mag je ook aan vakmensen overlaten als je wilt. Supermooie raamdecoratie, strak gemonteerd.

Praat Nederlands met me… euhm… je duettes®

Wil je meer? Wat dacht je van elektrisch bedienbare gordijnen of duettes®? Als je er helemaal voor gaat kan je je raamdecoratie ook met spraak besturen. Ook dat is een optie. Stel, je wilt à la minute de inkijk regelen zonder dat je ervoor van je bank af moet komen.

Maximaal comfort voor jou, waarom ook niet? Gewoon doen!

Duettes sluiten perfect aan op je draaikiepraam combineer met gordijnen voor sfeer merk BeCe

Nu heb ik je mijn perfecte raamdecoratie oplossing voorgesteld. Maar ja, zoveel ramen, zoveel wensen, zoveel oplossingen. Heb je eigen ideeën of eigenzinnige ramen? Kom naar één van onze woonwinkels en ontdek tijdens het gesprek met één van onze ervaren adviseurs jouw ideale raamdecoratie combinatie. Tot snel!

Liefs, Karin
Karin