De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Duettes BeCe Badkamer
Transparante duettes®️ zijn niet meer weg te denken uit raamdecoratie-land!

Dé laatste trend op het gebied van raamdecoratie; transparante duettes®️!

Als je voor nieuwe raamdecoratie aan het zoeken bent, heb je de namen plissés en duettes®️ vast wel eens voorbij horen komen. Deze vormen van raamdecoratie zien er allebei prachtig uit, maar wat is nu eigenlijk het wezenlijke verschil tussen de twee vormen?

Verschil tussen plissés en duettes®️

Plissés en duettes®️ lijken behoorlijk veel op elkaar. Allebei hebben ze strakke vormen, zijn ze gemakkelijk te bedienen en ontstaat er door de gevouwen stof een mooi effect al het licht erop schijnt. Toch is er wel een groot verschil tussen plissés en duettes®️, namelijk de lagen stof!

Geen trend missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Zwarte duettes BeCe

Plissés of duettes®️?

Ik zie je al denken ‘lagen stof? Hoe dan?’ Nou, als je plissés en duettes®️ van dichterbij bekijkt, zie je duidelijk dat plissés van een enkele laag stof zijn gemaakt en de stof een harmonicavorm heeft. Duettes®️ daarentegen zijn gemaakt van twee lagen stof, waardoor er van de zijkant een prachtige honingraatstructuur ontstaat!

De overeenkomsten van plissés en duettes®️

Verder hebben de soorten raamdecoratie veel overeenkomsten. Zo zijn ze allebei gemakkelijk te bedienen met de hand of juist elektrisch en zijn zowel plissés als duettes®️ in een top down-bottom up-variant te krijgen. Dit houdt in dat je de bovenkant van de raamdecoratie omlaag kunt doen en de onderkant omhoog, waardoor je zelf de hoeveelheid inkijk en licht bepaalt.

Duettes BeCe
plisses BeCe

Maak een statement met transparante duettes®️

Een andere manier om deze factoren te beïnvloeden, is door de stofkeuzes. Naast een ruime keuze in raamdecoratie heb je ook een ruime keuze in stoffen en kleuren. Zo zijn transparante duettes®️ dé trend op het gebied van raamdecoratie en gaan we transparante duettes®️ de komende jaren zeker nog veel terug zien in de woninginrichting!

Toch licht door de transparante stof

Door voor een transparante stof bij duettes®️ te kiezen, wordt het binnenvallende licht wel gefilterd door de stof, maar wordt het nooit donker en heb je altijd genoeg licht in huis. Hierdoor kan je de duettes®️ zelfs helemaal dicht doen, zonder direct in het duister te zitten!

Luxaflex duettes
Transparante duettes Luxaflex

Ben jij nu ook helemaal om en kan je niet wachten tot de transparante duettes®️ ook voor jouw ramen hangen? Met ruim 40 winkels in heel Nederland is er altijd wel een Woonspecialist bij jou in de buurt te vinden. Kom gezellig langs in de winkel en bekijk de uitgebreide collectie raamdecoratie, waaronder transparante duettes®️!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening Demi