De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Eetkamer met eiken look vloer lichte kleuren - de Woonspecialist - vloeren
Maatwerk en montage: de perfecte match!

Van matig naar maatwerk: zo haal je het beste uit je interieur

De weg naar een nieuw interieur lijkt je heel hobbelig? Snap ik. Want alles mag mooi en praktisch zijn: vloer, raamdecoratie, wandbekleding. Van inmeten tot monteren, je bent er druk mee. Ook tijd en planning spelen vaak een rol.

Wil je nooit meer te korte gordijnen? Of die spleet naast je raamdecoratie, waar het licht naar binnen glipt? Of 5 pakken vloerplanken overhouden na het leggen? Dan is hier jouw oplossing voor alles: leg maatwerk en montage in de handen van onze vakmensen. Jouw voordelen? Ontdek ze nu!

Gordijnen op maat en rolgordijn verduisterend combineren slaapkamer – Luxaflex

Maatwerk: welke voordelen brengt het jou?

Voor je interieur zijn er verschillende maatwerkoplossingen. Hier 3 voorbeelden:

In de showroom kies je onder begeleiding van een adviseur de mooie vloer die ook nog eens praktisch is. Met de juiste raamdecoratie kan je het daglicht optimaal benutten en je hebt grip op de inkijk en privacy. Ook het combineren van kleuren en materialen is een stuk maatwerk voor je interieur. 

Maatwerk brengt je gegarandeerd sneller en makkelijker tot het interieur dat precies past bij jouw smaak en behoeften. En er zijn veel meer opties waar jij je voordeel mee kan doen. Je hoeft alleen nog 2 minuutjes verder te lezen 😉

Montage: welke voordelen brengt het jou? 

Als je vakmensen hebt die voor jou bepaalde klussen uitvoeren, dan weet jij zeker dat het resultaat prachtig is. Hier 3 voorbeelden van klussen die mensen graag uitbesteden:

  • Vloer -> laten leggen, ook met vloerverwarming
  • Raamdecoratie -> inmeten en monteren
  • Wandbekleding -> laten schilderen, behangen of panelen aanbrengen

Door deze taken uit te laten voeren werkt alles zoals verwacht en gaat het interieur langer mee. Want ook al heb je ervaring met klussen, een vakman is vertrouwd met de eigenschappen van materialen, werkt met professioneel gereedschap en heeft een goede tijdsplanning. Dat scheelt je tijd, spierpijn en misschien wel slapeloze nachten.

Horizontale jaloezieen - Sunway - bruin - woonkamer - liggend

Producten en vakmensen in 1 winkel

Maak het jezelf makkelijk! Ga geen zaterdagen doorbrengen op woonboulevards en industrieterreinen. Want er is 1 showroom waar je alles voor je interieur op 1 plek hebt; de Woonspecialist. Hierdoor combineer je makkelijk jouw nieuwe vloer, gordijnen op maat, raamdecoratie en meer.

Maak gebruik van advies

Met goede tips van een stylist maak jij snel de beste keuzes. En alles past perfect. Want op maat gemaakte raamdecoratie sluit perfect aan op je ramen of deur. Geniet weer jaren van een sfeervol en functioneel interieur. 

En hoe fijn is het om 1 gesprekspartner te hebben voor alles? Jij hoeft geen tijdrovend ‘make-over project’ te doorstaan. Geen “ik moet het even navragen bij …” maar overzicht en duidelijkheid. Dat scheelt ook een boel stress.

Vakmanschap vloer leggen bij de Woonspecialist

Tijd en planning op orde

Zie je er tegenop om jouw huidige woning te vernieuwen? Want voor de nieuwe vloer moeten de meubels aan de kant.

Of wil je niet weken zonder raamdecoratie zitten? Geen privacy, iedereen kijkt zo je woonkamer of keuken in. Dan is een goede planning belangrijk. Want als je snel kan schakelen dan duurt het ‘bivakkeren’ zo kort mogelijk.  

Dit is ook belangrijk als je een ander huis hebt gekocht. De datum van overdracht hangt boven je hoofd? Hoe fijn is het dan, als je weet dat het interieur grotendeels af is als jij je eerste nachtje in het nieuwe huis slaapt.  

Dat stukje comfort is zeker een goede reden om voor maatwerk, montage en een goede planning te kiezen. Leg de planning in de handen van het team. Ze coördineren de werkzaamheden en voeren het meten, monteren en leggen graag voor je uit. Op deze manier voorkom je vertragingen en geniet je snel van jouw nieuwe interieur.

Duettes Luxaflex donker grijs woonkamer

Ga voor balans en harmonie met maatwerk en montage

Gun jezelf die fijne sfeer in huis. Heb je irritante rolgordijnen die net niet goed oprollen? Wat dacht je van elektrisch bedienbare raamdecoratie, gaat vanzelf! 

Of hangen de slaapkamer gordijnen net te ver op de grond waardoor je robot stofzuiger ze opeet? Ga voor gordijnen op maat, liefst verduisterend, dan slaap je als een roos. 

Of wil je van die drukke vloer af? Voor extra rust in de tent 😉 Er zijn veel goede redenen om voor een sfeervol interieur op maat te gaan. 

En dat is helemaal niet gek. Maatwerk en montage maken gewoon het verschil voor je woninginrichting. Want ervaren vakmensen zorgen voor een professioneel resultaat. En wie wil er nou niet elke dag genieten van een fijn thuis? 

Woonkamer Scandinavische stijl met natuurlijke tinten

De 2 minuutjes lezen zijn om. De voordelen van maatwerk en montage zijn helder. Maar wij mensen zijn dol op cijfers en statistieken. Dus tot slot geef ik je nog een overtuigend cijfer:

Wist je dat ruim 30% van de mensen kiest voor professioneel advies en maatwerk bij het inrichten van hun woning of kamer?

Het begint in de woonwinkel. Ontdek jouw mooiste interieur op maat bij de Woonspecialist. Tot snel in de showroom!

Liefs, Karin
Karin