De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
WIJS pvc vloer walvisgraat woonkamer
Doe WIJS met onze duurzame pvc-vloeren

WIJSneuzen opgelet: daarom is WIJS jouw pvc-vloer!

Als je vloer kon praten, wat zou hij dan kwijt willen? Dat het tijd is voor de wekelijkse schoonmaak. En dat er inmiddels wel heel veel krassen te zien zijn, zeg maar de ‘handtekening’ van je huisdieren. Of dat er écht iets moet gebeuren met het barstje in de vloer, daar bij de verwarming… Vul zelf maar in 🙂  Goed, je hebt me door, hé? Jouw vloer leeft met je mee, elk moment van de dag en alle dagen van het jaar.

En op een dag is het tijd om de doorleefde vloer te vervangen door… Tsja door wat? WIJS! Of beter gezegd, een van de prachtige WIJS-vloeren. Benieuwd? Laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar jouw mooiste pvc-vloer!

WIJS pvc vloer tegels grijs woonkamer

Wat is WIJS pvc?

Er zijn vele soorten en merken pvc-vloeren verkrijgbaar. Maar wat is nou WIJS pvc? WIJS is een nieuw merk pvc-vloeren. En deze prachtige collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij de Woonspecialist. Want als je vloeren expert bent, dan gaan jouw handjes jeuken. Wij willen jou de mooiste en beste pvc-vloeren bieden, daarom ben je nu ook voor de unieke WIJS pvc-vloeren collectie bij ons aan het juiste adres.

En waarom wil je alleen een WIJSe vloer?

Natuurlijk ook omdat deze pvc-vloeren duurzaam zijn, geproduceerd van onder andere gerecyclede materialen. Maar je moet deze vloer ook omdat WIJS-vloeren supermooi zijn, vanwege hun natuurlijke uitstraling. Bovendien is er altijd een WIJS pvc-vloer die past bij jouw woonstijl: kies uit houtlook, smalle of brede pvc-planken of ga voor stoere steenlook pvc in tegelvorm… laat je eens verrassen, bekijk de vloerstalen in het echt in de woonwinkel!

Dit is natuurlijk al een onWIJS leuk vooruitzicht. Maar om het nog leuker te maken heb ik alle voordelen en opties van WIJS voor je kort samengevat. Scheelt jou weer uitpluis werk, en tijd. Je hoeft alleen nog 2 minuutjes verder te lezen 😉

Wat zijn de voordelen van WIJS pvc-vloeren?

Naast de ‘looks’ is er zeker ook gelet op praktische punten. Want zoals men zegt ‘Van een mooi bord kan je niet eten’. In dit geval betekent dit, dat je pas aan een praktische vloer wat hebt. Zo voldoen WIJS pvc-vloeren aan de top 3 eisen die veel consumenten belangrijk vinden, als ze een nieuwe vloer kiezen.

WIJS pvc voldoet aan de top 3 eisen

Jij moet écht een WIJS pvc-vloer hebben, want hij maakt jouw leven veel leuker! Of nog leuker als je al happy bent, met deze top 3:

 1. Zeg de schoonmaakster af: de WIJS pvc-vloeren zijn makkelijk te onderhouden
 2. Ga op dansles: WIJS pvc-vloeren zijn krasbestendig
 3. Leef je uit: dat populaire visgraat patroon is er ook van WIJS!

Wat zijn jouw eisen waaraan je nieuwe pvc-vloer moet voldoen? Laat het ons weten, kom voor alle antwoorden op jouw vragen en voor goed advies naar onze woonwinkel!

WIJS vloeren visgraat pvc woonkamer

Welke soorten WIJS pvc-vloeren zijn er verkrijgbaar?

Hier in de blog zie je verschillende voorbeelden van WIJS pvc-vloeren. Want de keuze is lekker ruim. Je ziet diverse stijlen en interieurs en natuurlijk zijn er meer opties. Dit zijn de 3 meest populaire keuzes uit de WIJS pvc-vloeren collectie:

 1. Natuurlijke houtlook dessins voor visgraat of Hongaarse punt pvc
 2. Lichte pvc-vloeren zoals eiken voor een tijdloze uitstraling
 3. Grijze tegels pvc-vloeren voor een strakke look

WIJS pvc is geschikt voor vloerverwarming

Wil je maximaal comfort en jouw pvc-vloer met vloerverwarming combineren? Met WIJS pvc-vloeren kan het! PVC is een super keuze, want de relatief dunne vloer geeft de warmte goed door. Zo geniet je snel van een verwarmde kamer.

Vragen? De vloeren experts van de Woonspecialist helpen je graag!

WIJS vloeren pvc houtlook slaapkamer

Vloer WIJS-er: wat past het beste bij mijn ruimte?

Laten we even in gedachten jongleren met pvc-vloer tegels en planken. Afhankelijk van de afmeting van de kamer kies je de vorm en kleur van jouw WIJS pvc-vloer . De adviseur helpt je graag bij het maken van de beste keuzes. Zo kan je precies de sfeer creëren die jij voor je woonkamer, slaapkamer of keuken in gedachten hebt.

Maak optimaal gebruik van de ruimte. Hier een paar voorbeelden:

Kleine slaapkamer + weinig daglicht?

Ga voor een WIJS pvc-vloer in een lichte kleur, kies een smalle pvc-plank voor een verfijnde uitstraling.

Grote woonkeuken + tijdloos design?

Met een WIJS pvc-vloer in visgraatpatroon creëer je eenheid en sfeer in de grote ruimte, en visgraat raakt nooit uit de mode.

Smalle keuken + waar zie je de minste vlekken op?

Kies de WIJS pvc planken of tegels die jouw keuken groter laten lijken. De adviseur weet of je de vloer het beste in de lengte of in de breedte kan leggen.

En wat de vlekken betreft? Daar hoef je onze pvc-vloer niets WIJS te maken 🙂 je verwijdert ze zo.

WIJS pvc-vloeren woonkamer

Hoeveel kost een WIJS pvc-vloer met leggen?

De kosten voor het laten leggen van onze WIJS pvc-vloer zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de eventuele voorbereidingen van het bestaande oppervlak, het totale aantal m2 van je kamer(s) en eventuele extra diensten.

Wij houden van duidelijkheid en stellen graag een offerte voor je samen waar echt alles in zit dat jij wenst. Hier is een korte opsomming van de belangrijkste kostenposten die je in een offerte ziet staan, want onverwachtse verrassingen moeten we niet hebben. Denk aan de volgende punten:

 1. Materiaal: de prijs van jouw WIJS pvc-vloer voor het totale oppervlak
 2. Arbeid: de kosten om een pvc-vloer te laten leggen geven wij indien gewenst graag aan
 3. Ondervloer: is er geen egaal oppervlak? De kosten voor een ondervloer of egaliseren vermelden wij
 4. Voorbereiding: bijvoorbeeld de kosten voor het verwijderen van de bestaande vloer
 5. Afwerking: afhankelijk van jouw keuzes: kosten voor plinten, overgangsprofielen en andere afwerkingsdetails

De totale kosten per vierkante meter variëren. Daarom is het goed dat je van tevoren voor jezelf bedenkt wat jouw budget is. Hoe hoog mogen de kosten in totaal zijn, bijvoorbeeld 50 euro of 80 euro per vierkante meter? Zo’n indicatie werkt prettig, voor jezelf en voor de adviseur want een duidelijk kostenplaatje geeft rust. Kom voor precieze prijzen naar de woonwinkel bij jou in de buurt of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ga voor die super strakke WIJS pvc-vloer die straks bij jou in de kamer ligt 🙂

Vakmanschap vloer leggen bij de Woonspecialist

Goed, je bent nu 2 minuutjes lezen verder. En een hoop WIJSer over deze prachtige pvc-vloeren toch? Mooi! Dan is het tijd om naar onze woonwinkel te komen en jouw WIJS pvc-vloer te ontdekken, met goed advies van onze adviseur. We bespreken het graag met je in de winkel bij jou in de buurt.

En wat als je dan zo eigenWIJS bent en toch een andere vloer kiest? Helemaal goed, snappen wij, want bij de Woonspecialist is zo veel moois te ontdekken, het is een heuse interieur snoepwinkel :). Tot snel in de showroom!

Liefs, Karin
Karin