De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Raamdecoratie zonder boren, duettes grijs voor woonkamer
Raamdecoratie zonder boren: it's magic!

Raamdecoratie zonder boren? Stijl zonder schroeven!

Wil je niet boren in jouw kunststof of aluminium kozijnen? En wil je ook niet in de etalage zitten, maar mooie raamdecoratie en volop privacy thuis? Dan is raamdecoratie zonder boren jouw oplossing. Ga voor stijl zonder schroeven met deze elegante oplossing voor dit probleem.

Ontdek hier welke soorten raamdecoratie er zijn die je kan bevestigen zonder in jouw kozijnen te boren, of in die van je verhuurder. En laat je overtuigen door 5 sterke voordelen van raamdecoratie zonder boren. Want er staan hele aantrekkelijke keuzes op je te wachten, de Willi Wortels van de raamdecoratie hebben supermooie oplossingen voor je bedacht 😉 .

Raamdecoratie zonder boren voor draaikiep raam

5 voordelen van raamdecoratie zonder boren

Waarom wil je raamdecoratie zonder boren? Het levert je een boel voordelen op, voor je ramen en trouwens ook voor een deur met glazen raam erin. De voordelen heb je altijd, ongeacht het materiaal van je kozijnen. Maar eerlijk is eerlijk, de mensen met kunststof en aluminium kozijnen zijn wel heel vaak op zoek naar raamdecoratie zonder boren dan iemand met houten kozijnen. Want ja, een gat boren in kunststof, dat wil je niet. Is zo lastig wegwerken met houtfiller 🙂 .

Hier de 5 voordelen :

  • Je kozijnen blijven onbeschadigd
  • Jij geniet 100% van daglicht en privacy
  • Met isolerende raamdecoratie bespaar je energie
  • Vele kleuren en dessins: perfect match met je stijl
  • Op maat gemaakt, top kwaliteit

Omdat de op maat gemaakte raamdecoratie zonder boren perfect aansluit op jouw kozijn werkt alles perfect. Hierdoor gaat dit product langer mee, waardoor je een duurzame keuze maakt.

En nog een voordeel: de meeste systemen voor raamdecoratie zonder boren zijn ontworpen om eenvoudig te verwijderen zonder sporen achter te laten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of je interieur wilt veranderen.

Nu wil je natuurlijk precies weten waar je uit kan kiezen. Welke systemen voor raamdecoratie zonder boren zijn er? En hoe mooi ziet deze perfecte oplossing er dan echt uit? Hier komen 3 systemen voor jou, inclusief foto’s. En je ontdekt ook uit welke soorten raamdecoratie zonder boren je kan kiezen. Je hoeft alleen nog 2 minuutjes verder te lezen 😉

Opties voor raamdecoratie zonder boren

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor raamdecoratie zonder boren, die specifiek zijn ontworpen voor kunststof en aluminium kozijnen. Ik geef je hier 3 voorbeelden:

  • Luxaflex® FrameFix™ -> een magnetisch frame
  • BeCe -> een magneetmodel
  • Luxaflex® TruFit® -> een zelfklevend systeem

Beide leveranciers bieden raamdecoratie zonder boren aan voor verschillende soorten raamdecoratie. Dat is goed nieuws voor jou, want jij kiest uit verschillende soorten en er zit altijd een kleur raamdecoratie tussen die precies past bij jouw woonstijl

Qua functionaliteit heb je net zo veel keuze dan bij ‘standaard’ raamdecoratie, dus die waar je wel moet boren. Je kan voor isolerende raamdecoratie zonder boren gaan, bijvoorbeeld met duettes. Die zijn ook als verduisterende raamdecoratie zonder boren verkrijgbaar. Ideaal voor op je slaapkamer, zo lig jij lekker in het donker.

Raamdecoratie zonder boren: duettes met magneetframe in slaapkamer deur.

Hoe werkt raamdecoratie zonder boren?

Het korte antwoord is: goed. En ik wil het niet al te technisch maken. Maar ik snap dat je benieuwd bent hoe het ongeveer in elkaar zit. Hier een korte uitleg per systeem, wij starten met 2 magnetische oplossingen:

Luxaflex® FrameFix™

Dit is een magnetisch systeem. Onze vakmensen zetten een magnetisch frame op het raamkozijn. In dat frame zit de raamdecoratie, perfect op maat. Ook dit systeem kan je makkelijk verwijderen zonder dat het sporen achterlaat. De perfecte oplossing voor kozijnen van kunststof, en dat geldt ook voor je draaikiep-raam.

BeCe magneetmodel

Dit systeem werkt met een magneetstrip. Zo bevestig je plissés en dupligordijnen makkelijk in het kozijn, helemaal zonder boor of schroef. Het magneetprofiel kan je makkelijk verwijderen, dat is heel handig. Waarom? Bijvoorbeeld als het tijd is om de ramen te lappen.

Verduisterende raamdecoratie zonder boren plissés op maat in slaapkamer

Naast de twee magnetische oplossingen heeft Luxaflex nog een systeem voor jou, een zelfklevende oplossing:

Luxaflex® TruFit® 

Met dit systeem komt je kozijn helemaal niet in aanraking met raamdecoratie. Het zelfklevende systeem zit op het raam geplakt. Dit is ook mogelijk voor het raam dat in je schuifpui zit of je openslaande tuindeuren. Het mooie van dit systeem is, dat je het ook kan toepassen op draai-kiepramen.

Deze veelzijdigheid geeft je een extra voordeel. Dit voordeel is praktisch én een grote trend: een rustige uitstraling creëren in huis. Dit bereik je door hetzelfde raamdecoratie systeem voor alle ramen en deuren te kiezen. Dat kan ook voor de hele verdieping, schept eenheid en rust, ga wel voor raamdecoratie in lichte, neutrale kleuren.

En nu wil je natuurlijk weten: welke soorten raamdecoratie kan ik allemaal monteren zonder in het kozijn te boren? Dat ontdek je nu.

Raamdecoratie zonder boren voor openslaande tuindeuren en ramen, woonkamer plisse wit.

Soorten raamdecoratie zonder boren

Luxaflex® heeft systemen zonder boren voor:

Bij BeCe is er een ruim assortiment raamdecoratie, allemaal prachtige soorten die je kan bevestigen terwijl het kozijn onbeschadigd blijft:

  • rolgordijnen, plissés, dupligordijnen, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen.

Fantastisch nieuws toch?! Kan je wat hulp gebruiken bij het kiezen van de beste raamdecoratie zonder boren voor jouw ramen en deuren? Laat je adviseren, wij helpen je graag!

Duettes verduisterend raamdecoratie zonder boren voor dakraam | de Woonspecialist

Je bent nu 2 minuutjes lezen verder. En 3 systemen met talloze opties rijker. Naast alle voordelen van raamdecoratie zonder boren heb je bij de Woonspecialist ook nog het voordeel dat je alle producten op maat kan laten maken. Het inmeten en plaatsen van raamdecoratie mag je ook aan de vakmensen overlaten.

Tijd om jouw raamdecoratie zonder boren te ontdekken in de woonwinkel. Tot snel in de showroom!

Liefs, Karin
Karin