De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
2946700633/2947700633
Multisol®; al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoogwaardige raamdecoratie.

Multisol

Multisol logo_PMS423_lc

Multisol® staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoogwaardige binnenzonwering. Om jouw kamer meer sfeer en warmte te geven en om ongewenste inkijk buiten de deur te houden, gebruiken we raamdecoratie.

Samen met ons kun je je eigen binnenzonwering samen stellen en wordt het bovendien perfect op maat voor je gemaakt. De collectie van Multisol® bestaat onder andere uit rolgordijnen, jaloezieën en multishades.

Elektrische raamdecoratie van Bliss

De raamdecoratie van Multisol is ook in een elektrische variant leverbaar; Bliss. Geen koordjes of kettingen, maar je nieuwe raamdecoratie bedienen met je smartphone of afstandbediening! In de bovenbak zit namelijk een oplaadbare motor verwerkt, waardoor je vanaf de bank de rolgordijnen sluit.

Je kan ook verschillende scenes instellen, waardoor het bedienen volledig automatisch op vooraf ingestelde tijden gebeurt. Hoe handig! Het systeem wordt aangesloten op bluetooth. Niet via Wifi, dus veiliger tegen online inbrekers!

Meer weten? Dat begrijpen we! Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

22

Multisol duettes & plissés

De plisségordijnen van Multisol bestaan uit één laag gevouwen stof. Plissés zorgen binnen jouw interieur voor een moderne uitstraling. Duettes zijn niet meer weg te denken uit het interieur en bestaan uit twee lagen stof. Deze lagen zijn opgebouwd in honingraatvormige tunnels die een isolerende functie hebben. Een lagere energierekening is met duettes dus gegarandeerd; dat willen we allemaal in deze tijd!  Bij zowel duettes als plissés wordt jouw licht op een natuurlijke manier gefilterd, waardoor je alsnog kunt genieten van het prachtige licht zonder er last van te hebben. Wist je al dat zowel de onderkant als bovenkant verstelbaar is? Zo maak je optimaal gebruik van jouw lichtinval!

Multisol jaloezieën

In het assortiment van Multisol zitten zowel horizontale als verticale jaloezieën. De jaloezieën van Multisol laten jou je eigen lichtinval bepalen! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, materialen en kleuren; voeg sfeer toe met de jaloezieën van Multisol! Het verschil? Verticale jaloezieën zijn makkelijker te reinigen dan horizontale jaloezieën. Dit komt doordat stof zich moeilijker kan ophopen op verticale oppervlakken. Kom eens een kijkje nemen in de winkel en ontdek de collectie!

21
wd (61)

Multisol horren

De collectie horren bestaat uit verschillende raam- en deurhorren. Deze worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar voor écht elke soort of vorm raam. Of je nou een rond raam, draai-kiepraam of een extra grote raampartij hebt; de horren op maat maken het allemaal mogelijk! Er kan gekozen worden uit verschillende soorten en kleuren gaas. Een stijlvolle oplossing om de insecten buiten te houden!

En nog veel meer…

Multisol heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie. Multisol heeft voor elk interieur geschikte raamdecoratie. Of je nou raamdecoratie wil hebben die sfeer toevoegt of raamdecoratie die alleen functioneel dient; Multisol heeft het allemaal!

2020-4
Multisol rolgordijn blauw vierkant