De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
15 – LR
Multisol® is al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoogwaardige binnenzonwering.

Multisol

Multisol logo_PMS423_lc

Om jouw kamer onder andere meer sfeer en warmte te geven en om ongewenste inkijk buiten de deur te houden gebruiken we raamdecoratie. Multisol® is al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoogwaardige binnenzonwering. Daarnaast bied Multisol® een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

Samen met ons kun je je eigen binnenzonwering samen stellen en wordt het op maat voor je gemaakt. De collectie van Multisol® bestaat onder andere uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en multishades.

Elektrische raamdecoratie van Bliss

De raamdecoratie van Multisol is ook in een elektrische variant leverbaar; Bliss. Geen koordjes of kettingen, maar je nieuwe raamdecoratie bedienen met je smartphone of afstandbediening. In de bovenbak zit namelijk een oplaadbare motor verwerkt, waardoor je vanaf de bank de rol- of vouwgordijnen sluit.

Je kan ook verschillende scenes instellen waardoor het bedienen volledig automatisch op vooringestelde tijden gebeurt. Hoe handig! Het systeem wordt aangesloten op bluetooth. Niet via Wifi dus veiliger is tegen online inbrekers.

Meer werten? Dat begrijpen we! Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!