De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Contact
Je hebt kleur en je hebt Kleur met een hoofdletter K.

Ben jij een ekster gericht op kleur?

Weet niet hoe het komt, maar ik ben net een ekster. En nee, niet een ekster die gericht is op glimmende dingen. Ik ben een ekster als het gaat om kleur. Zwart, wit, grijs, bruin; leuk hoor – maar spannend? Neeh! Doe mij maar kleur. Durf jij het nog niet aan om volledig als ik ‘de kleuren ekster’ te leven, dan zal ik je ook vast wat subtiele kleuren kleurtrends meegeven.

Om te beginnen – pastel

Natuurlijk de meest neutrale kleuren keuze. Pastel is een lichte onverzadigde kleur. Alsof je in de kleur even flink wat wit hebt gegooid. Je hebt dus wel kleur, maar het komt niet op je af. En pastel gaat ver in keuzes. Groen, blauw, roze, oranje, geel, noem-maar-op! Best leuk om toe te passen voor bijvoorbeeld je ramen. Plissésduettes® of zelfs je gordijnen in een pastelkleur zijn sfeervol, tijdloos én je hebt wel gewoon je kleur.

artelux_gorijnen_pastel

Ietsje pittiger

Toch kleur met meer bite nodig in huis? Waarom niet! Koningsblauw, legergroen of okergeel. Het zijn de wat diepere kleuren die niet op je af komen. Je hebt toch kleur, niet simpel en standaard, maar heftig zijn ze niet. Eerder stijlvol en stoer. Mooi als een karpet op je vloer, of wellicht iets op de muur? Dus ben je toe aan kleur met nog net iets meer een ‘wow’-factor, kies dan iets klassiekers.

Kleurexplosie

Voor de ‘die hard’ kleurenliefhebbers in ons midden: heftigheid alom. Wat dacht van zuurstof roze, of knalgeel? Niet alleen leuk voor de kinderkamer, ook gewoon een heerlijke eye-catcher in je woonkamer. Mijn eksteroogjes gaan hier helemaal los op, maar ik snap dat je misschien even moet slikken en toch kiest voor iets milder. Vandaar ook mijn opties hierboven 😉 Schappelijk hè?!

Welke kleur past bij jou?

Geen idee welke kleur nu bij je past of wat je gemakkelijk kan toepassen in jouw woning? Naast advies over onze woninginrichting, geven we je in onze winkel ook graag advies over kleur en welke kleur nu het beste bij jou past.

raamdecoratie
Luxaflex
Liefs, Bo
Blog foto Bo