De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Waterbestendige vloeren voor het zomerseizoen

Het zomerseizoen is begonnen en het water vliegt door de lucht. Een plantenspuit wordt gebruikt als verkoeling, waterballonnen worden op elkaar gegooid en de tuinslang met koud water is een ieders beste vriend. Maar hoe vervelend is het als er onder jouw vloer ineens vochtblaasjes ontstaan omdat de vloer toch niet waterdicht blijkt te zijn?! In deze blog vertellen wij jou alles over onze waterbestendige vloeren!

 

Waterbestendige vloeren; welke zijn er?

Of je nou op zoek bent naar een sfeervolle vloer voor in de woonkamer, een stoere vloer voor in de slaapkamer, een waterbestendige vloer voor in de keuken of pvc in de badkamer, geen probleem. Wij hebben een vloer voor iedere stijl en elk interieur! Geen trends missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Waterbestendige vloer

De zomer in met een waterbestendige vloer!

De zomermaanden zijn begonnen en de kans op water in het huis wordt steeds groter. En wat is dan beter dan een waterbestendige vloer?  Vanuit het zwembad stap je zo de woonkamer in zonder consequenties, vochtblaasjes onder de vloer zijn verleden tijd! Hieronder vertellen wij jou alles over de beste, waterdichte vloeren uit ons assortiment.

Waar is een pvc vloer van gemaakt?

Eén van de vloeren die het best bestand is tegen water is pvc. De afkorting pvc staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een type kunststof dat als basis wordt gebruikt bij deze vloer. Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en vormen. Ken jij het grote voordeel al van een pvc vloer? Ze zijn onderhoudsvriendelijk! Het type kunststof in combinatie met de beschermde toplaag zorgt ervoor dat geen enkele waterdruppel de vloer kan aantasten, geweldig toch?!

Inspiratie
Waterbestendige vloer pvc

Ga voor een vinyl vloer!

Vinyl heeft een vochtbestendig karakter en is daarom ideaal voor de zomerperiode. Een vinylvloer bestaat uit hetzelfde materiaal als een pvc vloer en is net zo makkelijk schoon te maken. De twee lagen bij een vinylvloer zijn zachter, waardoor ze flexibeler zijn en hierdoor wordt het geluid beter gedempt; ideaal voor natte kindervoetjes dus! Als kers op de taart hebben wij bij de Woonspecialist een meet- en montageservice, hierbij komen onze vakmensen bij jouw woning jouw droomvloer leggen, makkelijker kan het niet!

Een Marmoleum vloer; ken jij het?

Ben jij gek op de look van een gietvloer, maar wil je graag een vloer die goed bestand is tegen beschadigingen én water? Dan is Marmoleum de vloer voor jou! Een Marmoleum vloer lijkt het meest op een gietvloer en wordt voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt. Ze zijn erg populair, stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Waar wacht jij nog op? Laat je adviseren door onze specialisten in onze winkel zodat je optimaal geniet van jouw vloer!

Waterbestendige vloer vinyl
Waterbestendige vloer Marmoleum

Tot snel!

Wanneer kom jij een kijkje nemen in onze winkel? Of het nou spontaan of op afspraak is, wij nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek om al jouw vragen over onze waterbestendige vloeren te beantwoorden!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening