De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Chopin sfeer 3
De beste woninginrichter, gewoon bij jou in de buurt

Lokaal de beste

De Woonspecialist is dé woninginrichter bij jou om de hoek. Wij hebben een unieke winkel. Waar staat uniek voor? Uniek is een ander woord voor uitzonderlijk. En bij de Woonspecialist bieden wij je iets uitzonderlijks, een inspirerende showroom met een breed assortiment vloeren, raamdecoratie en gordijnen.

Unieke woonwinkel: assortiment, service en vakmanschap onder één dak

En wat is er naast het eigentijdse en trendy assortiment nog meer uniek en uitzonderlijk aan onze woonwinkels? Uniek is ook iets moois of waardevols, zoals een cadeau waarvan er maar een is. De extra waarde die wij toevoegen aan een compleet assortiment voor je woninginrichting is advies en service. Wij zijn lokaal de beste wat interieur betreft, de deskundige medewerkers adviseren je persoonlijk en eerlijk. Bovendien werken wij met eigen stoffeerders die elke klus professioneel klaren, van het leggen van een vloer tot monteren van raamdecoratie.

Moduleo pvc steenlook tegels in keuken
Waterbestendige vloer vinyl

Niet zomaar de beste woonwinkel

De beste zijn ben je niet door het te willen, zoiets ontstaat uit pure passie om het te zijn. De Woonspecialist winkels zijn ontstaan uit pure passie voor het inrichten van jouw woning met als doel van ieder huis een prachtig thuis te maken.

Het enthousiasme in combinatie met vakkennis maakt ons lokaal de beste!

www.alexandervanberge.nl

Alles klopt: van afspraken tot nieuwste trends

Bovendien zijn de Woonspecialist winkels CBW-erkend waardoor je als consument zeker bent van je aankoop, goede regelingen en garanties. Het zou natuurlijk een beetje raar zijn wanneer wij de enige zijn die ons de beste woonwinkel in de buurt vindt.

Klanten geven zowel positief als ook kritisch feedback en dat kan jij ook zien, de persoonlijke reviews spreken voor zich.

Gordijnen_Kobe_Akadama 4 (liggend)

Laat je verrassen in een van onze unieke interieurwinkels!

Wil jij ook een prachtig interieur dat past bij jouw woonstijl, ben je benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de woninginrichting wereld, of heb je alleen raamdecoratie op maat voor je dakraam nodig?

Kom langs in de Woonspecialist woonwinkel bij jou om de hoek, laat je inspireren en adviseren of maak een afspraak!