De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Zonnelux

zonelux

Zonnelux is een toonaangevend merk op het gebied van raamdecoratie, bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Met een breed scala aan opties, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en meer, biedt Zonnelux oplossingen voor elke stijl en behoefte.

Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail, kwaliteitsmaterialen en maatwerkopties. Als klant heb je de mogelijkheid om jouw interieur te verfraaien met functionele en mooie raamdecoratie.

Zonnelux raamdecoratie bij de Woonspecialist

Zonnelux assortiment

De raamdecoratie-producten bestaan uit onder meer jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, shutters en gordijnen. Elk product is beschikbaar in vele kleuren, dessins en materialen. Of het nu gaat om het reguleren van lichtinval of het bieden van privacy;  Zonnelux producten bieden een stijlvolle oplossing voor elk interieur.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je de producten met eigen ogen zien? Dat begrijpen wij als geen ander! Kom dan naar onze winkel!

Zonnelux – duettes – donker – draai kiep – staand

Zonnelux materialen

Zonnelux werkt met onder andere hout, aluminium, kunststof en stof. Houten jaloezieën en shutters stralen warmte en natuurlijke elegantie uit, terwijl aluminium jaloezieën een strakke en moderne uitstraling bieden. Kunststof jaloezieën zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, ideaal voor vochtige omgevingen zoals badkamers.

Voor onder meer rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen kies je uit lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen. In vele kleuren en dessins.

Zonnelux raamdecoratie