De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Horren hor Luxaflex
Tijd voor jouw ideale zomer met horren!

Tijd voor jouw perfecte zomer. Tijd voor horren!

Het is april… en dat betekent dat de zomer voor de deur staat. En zomer is voor mij zwoele avondjes met een smeulende barbecue en een glas rosé in je hand.  Dat betekent dus niet allerlei vervelende, zoemende (soms ook stekende) insecten. Ik heb daar echt zo’n hekel aan! Daarom bedacht ik me, laten we ons deze zomer eens goed voorbereiden. Met jawel, horren!

Welke horren zijn er allemaal voor deuren? En wat als ik een hor voor een draaikiep raam zoek? Maakt het nog uit of ik op terras schuifdeuren heb en kan ik horren kopen voor mijn tuindeuren die naar buiten draaien? Dat zijn maar een paar vragen die velen van ons hebben. En los daarvan wil je de nieuwste ontwikkelingen niet missen wanneer je horren voor de komende jaren koopt. Geen interieurtrend missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Bij de Woonspecialist ben je aan het juiste adres voor horren, lees gauw verder!

Horren hor

Een goed begin, is het halve werk

Er zijn zoveel keuzes als het gaat om horren. Je hebt horren met zo’n irritant klittenbandje die na twee weken al op half 7 hangt. Of van die draaiende stoffen stengels die je oma vroeger had..

Of je koopt gewoon een goede, stevige hor. Zo eentje die tegen een stootje kan en waar je nog jaren plezier van hebt. En laat je nou juist die horren vinden bij de Woonspecialist

Horren tegen hooikoorts

Lig je tegen de zomer aan alleen maar met dikke rooie ogen en een snotneus in bed? Speciaal voor de mensen met hooikoorts zijn er horren met pol-werend gaas. Zo heb je thuis wat minder last van pollen.

Kortom laat je eens goed adviseren als het aankomt op horren. Wij helpen je!

Horren
Horren

Horren voor je raam

Niets is zo heerlijk om ’s avonds lekker te slapen, tenminste vind ik. Horren voor je ramen maakt dat zomers wat makkelijker! En dan hoor ik je al denken, ja voor mijn raam past geen hor hoor… O jazeker wel! Bij dé Woonspecialist hebben wij horren, speciaal voor jouw raam op maat!

Horren voor draaikiep-ramen, horren voor ramen die je naar buiten opendraait of een inzet hor; wij helpen jou in de winkel met het kiezen van de juiste hor.

Horren voor je deur

Van de tuindeuren maak je een ware beschermpoort met een hor. En er zijn horren voor elk type deur, daarbij maakt het echt niet uit of jij een deur hebt die naar binnen of naar buiten draait. Zelfs enkele of dubbele plissé hordeuren kun je bij ons kopen.

Kom langs in de winkel en laat je adviseren en inspireren op het gebied van horren. Zo geniet jij straks van een heerlijk insectenvrij huis, welke hor je ook kiest.. Laat die zomer maar komen, op naar de zon en cocktails in de tuin!

Unilux deurhor plisséhordeur
Horren hor Luxaflex
Liefs, Bo
Blog foto Bo