De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Unilux hor voor draaikiepraam
Horren; 3 voordelen die je niet wil missen!

Dé 3 voordelen van horren!

Het voorjaar, heerlijk! Maar die rondvliegende insecten, pollen en stof door het hele huis, ik vind het verschrikkelijk, jij? Als ik denk aan de zomer, dan zie ik mezelf overdag heerlijk in de tuin zitten, drankje in mijn rechterhand en ’s avonds heerlijk op de bank terwijl de frisse wind naar binnen waait. Maar zodra de zomer hier is, lijkt dat maar niet mogelijk. Je zet de deur open en insecten en pollen weten niet hoe snel ze naar binnen moeten glippen. UGH!

Gelukkig hebben wij de oplossing: horren! Je kent ze vast en misschien twijfel je nog, maar daar is de Woonspecialist voor! Ik vertel je alles over de 3 voordelen van horren. Tijd om alle twijfels weg te halen!

Luxaflex hordeur

Voordeel 1: Geen binnendringende insecten

Misschien heb ik het al een klein beetje verklapt, maar mijn grootste ergernis zijn rondvliegende insecten. Niet alleen bromvliegen die je de hele dag door hoort, maar ook muggen die altijd mijn slaapkamer weten te vinden. Het licht gaat uit, je ligt 3 seconden en gelijk komt dat zoemende geluid op je af. En doe je dan het licht aan… Zijn ze nergens te vinden!

Nu die frustratie eruit is, kan ik je vertellen dat horren de perfecte oplossing zijn! Ze laten je genieten van frisse lucht, zonder bromvliegen, muggen en alles wat vleugels heeft. Hoe heerlijk is dat! En maak je geen zorgen of we wel een geschikte hor hebben voor jouw unieke ramen, zoals een draaikiepraam, want wij maken ze altijd op maat!

_C_L5792

Voordeel 2: Ze houden stof en pollen buiten

Huishouden, niet mijn favoriete klusje. Die van jou? Ik stel het graag zo lang mogelijk uit, maar uiteindelijk ontkom ik er niet aan. Het stof hoopt zich op, vooral als de deuren en ramen wagenwijd open staan. Gelukkig zijn daar horren, die houden een groot deel van het stof lekker buiten!

Het voorjaar is geweldig, betere temperaturen en langer licht, maar met hooikoorts komen ook de nodige uitdagingen. Pollen zijn overal, op je auto, je tuinmeubelen, en ja, zelfs in je huis! Resultaat: tranende ogen, verkouden en niezen… Bah! Echt genieten in huis is soms lastig, maar niet als je horren met pollengaas hebt! Zo houd je die vervelende pollen buiten en creëer je een plek waar je ongestoord kan genieten, zonder klachten!

_C_L5120BEW

Voordeel 3: Frisse lucht!

Ben jij dol op de sauna? Nou, ik hoef daarvoor niet naar de spa. Wanneer de zon de hele dag volop heeft lopen stralen op mijn huis, voelen alle ruimtes direct als een privé sauna. Heerlijk, maar niet in huis.

Warmte uit je woning krijgen is lastig. Vooral als de warme temperaturen aanhouden. Kies je voor horren, dan zorg je voor frisse lucht! Je kan namelijk op elk moment van de dag je deuren en ramen wagenwijd openzetten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat insecten, pollen en meer je huis binnenglipt. 

Zie jij het al voor je? ’s avonds heerlijk voor de televisie, deuren open en genieten van het frisse briesje? Ik wel!

_C_L5625BEW – kopie

Uit welke horren kan ik kiezen?

Bij dé Woonspecialist vind je voor elk raam en elke deur een hor! Wij maken ze op maat, waardoor je zeker weet dat ze naadloos aansluiten. Geen kans voor ongedierte, stof of pollen om je huis binnen te glippen! In ons assortiment vind je o.a.

* Plisséhorren* Rolhorren
* Inzethorren* Voorzethorren

 

Welke hor bij jou past? Daar komen we graag samen met je achter in één van onze winkels! Maak een afspraak of loop gezellig binnen. Wij nemen graag de tijd voor je.

Unilux horren op maat voor deuren tuindeuren en ramen

Nu ben ik nieuwsgierig, zijn al je twijfels weg? Zie je horren in je interieur helemaal zitten? Dat snap ik! Geniet deze zomer volop van comfort, rust en het lekkere weer. Tot snel in onze showroom!

Liefs, Dominique
Handtekening Dominique