De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Unilux plissehor hordeur terrasdeur
Nooit meer insecten op je taart? Gun jezelf horren!

Gooi je vliegenmepper weg, ga voor horren!

In mei heb je? De meikevers. In juni heb je? De vliegen. In juli heb je? De muggen. In augustus heb je? De wespen. In september heb je? … Ok, duidelijk, een heleboel insecten die er overdag recht op je afkomen, want ze willen van je ijsje of kersentaart snoepen.

En ’s nachts willen ze van jou snoepen. Nee, dit soort ‘huisdieren’ moet je niet op je slaapkamer hebben. Daar helpt maar een ding: horren! Raamhorren, deurhorren, dat fijne gaas wat ervoor zorgt dat je ongestoord de boel open kan zetten en genieten van mooi weer, frisse lucht en ongestoorde nachtrust.

Unilux raamhor_zonder logo

Horror of horren?

Herken je dit? De grootste horror is dat zoemende bzzzhiii geluid van de mug, ’s nachts om 3:00 uur. Ze gaat voor het lekkerste bloed en dat is toevallig van mij. Ik zit rechtop in bed en na een kwartier met de ogen wagenwijd open, zie ik de mug in de achterste hoek van het plafond zitten.

En tuurlijk, de eerste mep met een willekeurig van de kledingstapel gegrabbeld T-shirt is mis. Voor je het weet ben je een uur verder en de volgende dag vooral niet uitgeslapen. Dat hoeft niet, gun jezelf die lekkere nachtrust met horren!

Raamhor op de slaapkamer = meest gekocht

Mijn eerste hor? Een raamhor voor mijn slaapkamer raam. Want gebroken nachten, daar kan ik zo niet tegen. Horren zijn er voor verschillende ramen, of ze nou links of rechts scharnieren of wanneer het draaikiepramen zijn, er is altijd een passende hor op maat.

Ook voor dakramen zijn er horren op maat, stel je slaapt op zolder, fijn! Of je nu een woning hebt met veel grote of juist hoge ramen of een appartement met een keukenraampje en een balkondeur, het maakt niet uit.

Voor elk raam en elke deur laat je eenvoudig passende horren op maat maken.

Luxaflex raamhor slaapkamer

Plisséhorren voor schuifpui = meest gewild

Ja, je hebt een woonkamer met prachtig zicht op je tuin, een schuifpui, dat is genieten! En door die brede schuifpui krioelen de insecten maar al te graag je kamer in.

De ultieme oplossing? Dat is in ieder geval niet zo’n vliegengordijn met slierten die zich, net als de tentakels van een inktvis, overal aan vastklampen.

Een deurhor voor je schuifpui, dat moet je hebben. Helemaal fantastisch is een plissé hor, dan vouwt het gaas zich keurig op wanneer jij het opzij schuift, dat bespaart ruimte. Er zijn meer opties, wij informeren je graag.

Deurhor van Unilux

Horren op maat

Kies je voor een goed merk zoals Luxaflex® of Unilux, dan kan je jouw horren precies op je wensen en stijl afstemmen. De kleur van het frame, het type gaas, van polwerend tot geschikt voor huisdieren, en ook de afmetingen worden natuurlijk precies op maat gemaakt, voor jouw raam- of deurkozijn.

Wil je nou niet het hele jaar door met een hor zitten? Dan kan je ook voor uitneembare horren kiezen. Bij kleinere ramen vinden veel mensen dit prettig. Dit noemen ze een inzethor, want je plaatst het gaas net als een schilderij in een frame, click en klaar! Dit is super handig!

Inzet hor in slaapkamerraam van Unilux

Horren laten plaatsen

Omdat je met een raam of deur zit, scharnieren, rails van je schuifpui of een dakraam hoog op zolder vraag jij je nu af: hoe moet dat met die horren? Inmeten, buitenmaat, binnenmaat, in de dag, op de trap, onder het plafond…. pffft!

Ho maar, die zweetdruppels op je voorhoofd zijn nergens voor nodig. Je kan bij de Woonspecialist jouw horren laten inmeten, op maat maken en ook laten plaatsen door onze vakmensen. Dus RELAX!

Benieuwd naar onze montageservice?

Luxaflex

Trouwens zo’n praktische hor is best betaalbaar. Wil jij de insecten buiten houden deze zomer, terwijl je de ramen en deuren wagenwijd open hebt staan? Kom dan zoem euhm… zoef naar de winkel, wij adviseren je graag!

Ontdek jouw favoriete raam- of deurhor in onze woonwinkel en gun jezelf een boel comfort! Want met horren hoef je nooit meer elke hap van je taart te inspecteren op insecten – je smikkelt hem zelfs geblinddoekt op, dat is wat je echt wilt  🙂  Tot snel!

Liefs, Karin
Karin