De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Comafin 230508 – Studio Qasa-42
Ga voor gemak met BeCe MotionBlinds!

BeCe MotionBlinds & Mywhitecosyhome: een gouden duo!

Automatisch en elektrisch zijn momenteel misschien wel de populairste trends op het gebied van je interieur! Kijk maar eens om je heen als je op de bank of aan tafel zit; alles is automatisch in te stellen. Je robotstofzuiger loopt elke dag z’n standaard rondje, je lampen schakel je in en uit met een app op je telefoon en zelfs je raamdecoratie is nu elektrisch te bedienen! Bij de Woonspecialist hebben we een uitgebreide collectie raamdecoratie, waaronder de prachtige raamdecoratie van BeCe met MotionBlinds. Zo heb je altijd prachtige raamdecoratie volgens de laatste trends en met een bult gemak!

Comafin 230508 – Studio Qasa-1

Om de lancering van BeCe MotionBlinds bij de Woonspecialist te vieren, zijn we een samenwerking aangegaan met Suzan, ook wel bekend van het Instagram-account Mywhitecosyhome! Haar oude witte jaloezieën waren namelijk aan vervanging toe en wilden niet eens meer goed open. Daarom is Suzan gegaan voor houten jaloezieën van BeCe in de kleur 16294 en 50 mm. Kijk je mee?

Maar wat is eigenlijk elektrische raamdecoratie?

Dat is een goede vraag inderdaad! We zijn natuurlijk ondertussen wel bekend met alle soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën, vouwgordijnen of duettes. De laatste jaren is elektrische raamdecoratie echter enorm in opkomst, omdat we thuis steeds meer voor gemak gaan. Elektrische raamdecoratie maakt het namelijk mogelijk om met een app op je telefoon of je stem via Google Home je raamdecoratie te bedienen. Zo kun je de raamdecoratie open of dicht doen wanneer je wilt, zonder dat je op hoeft te staan.

Het is zelfs mogelijk om scénes in te stellen, zodat je raamdecoratie bijvoorbeeld elke avond om 7 uur dicht gaat. Niet alleen in het dagelijkse leven handig, maar ook als je op vakantie bent: dan lijkt het net of je gewoon thuis bent en denken inbrekers er niet eens aan om een poging te wagen!

Comafin 230508 – Studio Qasa-17

Gemak in een swipe

Dat leek Suzan dus wel wat! Haar oude witte jaloezieën waren na jaren wel aan vervanging toe, ze vertikten het namelijk om nog omhoog of omlaag te gaan. Gelukkig is dat nu met de jaloezieën van BeCe MotionBlinds wel een ander verhaal. Bij Suzan hebben we namelijk echte houten jaloezieën geïnstalleerd, in de kleur 16294. Het natuurlijke materiaal in combinatie met de warme kleur past goed in het interieur van Suzan en creëert een stoere én warme uitstraling.

Naast houten jaloezieën kun je in de BeCe MotionBlinds-lijn bij de Woonspecialist ook kiezen voor duettes of rolgordijnen, in tientallen kleuren en tinten. Zo kun je in elke ruimte van je huis de juiste look kiezen en profiteren van het gemak van elektrische raamdecoratie! MotionBlinds eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij jouw Woonspecialist!

Comafin 230508 – Studio Qasa-19

Je elektrische raamdecoratie geïnstalleerd in een minuut

Het installeren van de BeCe MotionBlinds is binnen een handomdraai gedaan! Nouja, als je twee rechterhanden en het juiste gereedschap hebt. Ben je niet zo’n held in het monteren van raamdecoratie of laat je dit liever aan de professionals over? Geen enkel probleem, naast ons uitgebreide assortiment monteren we ook graag jouw nieuwe raamdecoratie voor je. Dan weet je zeker dat het goed hangt en kan je onbezorgd van je nieuwe raamdecoratie genieten!

Na het ophangen van de MotionBlinds kon Suzan aan de slag met het instellen van de jaloezieën. Hiervoor begin je met het downloaden van de app. Vervolgens voeg je de raamdecoratie toe aan jouw app door de QR-code te scannen, die mooi subtiel verstopt zit in het dopje van het trekkoord van de raamdecoratie. Na het scannen van de QR-code doorloop je enkele stappen en is je raamdecoratie binnen een minuutje al in te stellen en te gebruiken!

Comafin 230508 – Studio Qasa-27

BeCe MotionBlinds ook iets voor jou?

Binnen 2 uur waren alle nieuwe jaloezieën bij Suzan geïnstalleerd en ingesteld, zodat ze al snel kon genieten van haar nieuwe raamdecoratie! Dankzij het instellen van de scènes kan zij tijdens het kijken van een film lekker op de bank blijven zitten en hoeft ze niet meer in de benen te komen. Wij vinden het eindresultaat in ieder geval prachtig en ook Suzan is er super blij mee!

Lees je nou deze blog door en denk je verrek, het leven met elektrische raamdecoratie is ook voor mij weggelegd? Dat snappen we best! Breng dan gauw eens een bezoekje aan jouw Woonspecialist, dan laten we je graag alle mogelijkheden zien en kijken we direct met je mee welke elektrische raamdecoratie het beste bij jou past.

Comafin 230508 – Studio Qasa-40
Liefs, Demi (1)
Foto handtekening Demi