De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
WS_Blog_Buitenzonwering
Jouw ultieme match? Elektrische buitenzonwering!

Houd je hoofd koel met elektrische buitenzonwering op maat!

Het is een feit, wij genieten massaal van de warme en zomerse dagen. En nog een feit: wij snakken niet alleen naar mooi weer, maar zo nu en dan ook naar koele plekjes. Kan je die niet vinden? Maak ze dan zelf!

Je kunt bijvoorbeeld alles potdicht gooien om het in huis een paar graden koeler te houden of een fijn schaduwplekje creëren in je tuin! Hoe dan? Met buitenzonwering 🙂

Maar welke soorten buitenzonwering zijn er eigenlijk? Hoe werkt elektrische buitenzonwering? En hoe weet je welke maten perfect voor jouw huis zijn? Ik neem je graag mee in onze ‘coole’ opties van buitenzonwering en je ontdekt ze in de showroom van onze winkel bij jou in de buurt!

Luxaflex

Geniet van het gemak: bedieningsmogelijkheden voor buitenzonwering

De technologie maakt een steeds grotere opmars in ons dagelijks leven. Heerlijk, alles wat automatisch draait! Wat dacht je van elektrisch bedienbare buitenzonweringen, oh zo handig. Met één druk op de knop gooi je al je buitenzonwering open!

Dat betekent dat je geen rondjes om je huis hoeft te lopen! Geeft je weer extra tijd voor een boswandeling, lekker in de schaduw. Maar welke buitenzonwering past nu het beste bij jouw huis?

Wij hebben de verschillen voor jou op een rijtje gezet om het wat makkelijker te maken!

Luxaflex

Paniek over de maten? Niet met onze elektrische buitenzonwering op maat!

Jouw deur- en raamkozijnen hoeven geen standaard afmetingen te hebben! Onze buitenzonwering kan op maat gemaakt worden. Of je nou in een villa, rijtjeshuis, appartement of kasteel woont. Zelfs met dakramen kunnen wij erg creatief zijn. Zo voorzie jij elke ruimte in je huis van verkoelende luxe!

Het klinkt misschien allemaal ingewikkeld want: hoe moet je dit toch opmeten?! Geen paniek. Wij komen bij je langs om alles op te meten zodat je buitenzonwering perfect past! Als kers op de taart zorgen wij zelfs voor de installatie. Zo heb jij 0% stress maar wel 100% plezier.

Luxaflex

Knikarmschermen – goed voor je terras

Knikarmschermen kennen we ook wel onder de noemer terras- of zonneschermen. Dit type buitenzonwering is dé perfecte oplossing om in je tuin of op je balkon een schaduwplek te creëren wanneer je even niet pal in de zon wilt zitten.

Wil jij een super functionele oplossing dan is de knikarmscherm jouw beste keuze! Want hij beschermt je niet alleen tegen zonlicht door schaduw te creëren, hij zorgt er ook nog voor dat de warmte via de ramen je woning in sluipt. De airco binnen hoeft minder hard te draaien en jij bespaart op een stukje energiekosten, win-win  🙂

Markiezen – goed voor de sfeer

Net als de knikarmscherm zorgen markiezen voor schaduwplekjes buiten. Markiezen staan bekent om hun klassieke en charmante uitstraling, de afgeronde vorm geeft een zachte uitstraling aan je huis.

Je hoeft trouwens geen monumentaal grachtenpand te hebben voor markiezen. Deze charmeurs stelen de show bij nieuwbouwhuizen, denk bijvoorbeeld aan de moderne woningen in jaren ’30 stijl!

VTW/luxaflex

Screens – strak en modern

Screens zijn simpel gezegd doeken die buiten voor je raam zitten en die de zon filteren. Ook met dit type zonwering kan je het in je woning wat koeler houden. Screens op maat installeren wij graag voor je. Hoe het werkt? Aan de buitenkant van je ramen of deuren worden de screens met bijbehorende geleiders geplaatst, zodat het doek strak van boven naar beneden loopt.

Screens zijn vooral populair vanwege de strakke en moderne uitstraling. En naast zonwering leveren ze jou een stukje privacy op. Want terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken heb jij wel zicht op wat er buiten gebeurt.

Rolluiken – islolerend en veilig

Het sterkste argument om niet voor screens maar voor rolluiken te kiezen is, dat rolluiken nog sterker isoleren. Wil jij tijdens warme zomers de de binnentemperatuur lager te houden? Laat rolluiken op maat installeren. Rolluiken houden licht en warmte tegen, en ook geluid, fijn wanneer je in een drukke straat woont.

Rolluiken bieden naast isolatie, privacy en stilte ook een stukje veiligheid. Rolluik omlaag = nul inkijk. En bovendien moeten inbrekers extra hard aan het werk, willen ze door de metalen lamellen je woning insluipen. Dat schrikt af, fijn wanneer je niet thuis bent, rolluiken scoren een dik plusje als we het hebben over beveiliging van jouw woning!

VTW/luxaflex

Bekijk hier online nog eens het gehele assortiment aan buitenzonwering. Meer weten? Maak een afspraak en wij nemen de tijd om te bespreken wat jouw beste buitenzonwering is.

Of kom gezellig langs in de winkel! Dan zie je de verschillende mogelijkheden in het echt. Kan je elektrische buitenzonwering beleven én wij beantwoorden graag al jouw vragen, inclusief goed en vrijblijvend advies. Tot snel!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening