De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
COREtec_XLend_Egmont50
PVC vloeren van hoge kwaliteit, dat vind je bij COREtec®

COREtec®

COREtecLogoVRT_Layered

COREtec® pvc, dat zijn prachtige click pvc-vloeren met vele extra voordelen voor jou. Al jaren zijn de COREtec® collecties erg populair.

Waarom jij COREtec® wilt? Omdat deze houtlook en steenlook pvc-vloeren zo’n natuurlijke uitstraling hebben dat ze iedereen betoveren. Ontdek jouw favoriete nieuwe vloer nu in één van onze winkels, want wij zijn COREtec® dealer.

Ga gerust voor deze fantastische pvc-vloer collecties van hoge kwaliteit, waar zelfs levenslange garantie op wordt gegeven bij huishoudelijk gebruik.

Voordelen COREtec® pvc

Het eerste voordeel bespaart jou een boel tijd: COREtec® vloeren hebben weinig onderhoud nodig. Meer voordelen op een rij:

  • De slijtlaag van wel 0,55 mm is vuilafstotend en krasbestendig.
  • De COREtec® pvc-vloeren zijn 100% waterproof en daarom geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers.
  • Een COREtec® vloer krimpt niet en zet ook niet uit.
  • Dankzij de kurken onderlaag kan deze vloer over een bestaande vloer gelegd worden.
  • De unieke kernstructuur van COREtec® pvc zorgt voor betere geluidsdemping en akoestiek in je kamer.

COREtec visgraat vloer?

Ja, het populaire visgraat patroon kan je met COREtec® pvc realiseren. Omdat de houtlook pvc-vloeren in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn kan je zelfs voor visgraat pvc met grotere planken kiezen. Dat geeft je veel keuzemogelijkheden voor een ruimtelijk effect. COREtec® pvc is er zelfs in planken tot wel 183 cm lang.

COREtec vloeren collecties

Er zijn verschillende COREtec® collecties, niet alleen voor visgraat pvc of houtlook vloeren. Voor elke woonstijl is er een passende COREtec® vloer, denk ook aan stenen plavuizen of betonlook vloertegels, allemaal met moderne en natuurlijke dessins. Laat je verrassen door de prachtige COREtec® collecties zoals de Naturals met prachtige houtlook dessins of de stenen tegels uit de Ceratouch collectie.

Wij stellen de meest populaire COREtec® pvc vloeren hier aan je voor. Wil je ze graag in het echt zien? Kom naar de winkel en beleef de COREtec® vloerstalen!

COREtec pvc vloer lichte houtkleur visgraat

COREtec® Naturals

Deze collectie bestaat uit pvc vloeren met v-groef en een natuurlijk houten visgraat dessin. De COREtec® pvc visgraat vloeren zijn 8 mm dik.

Je profiteert van alle voordelen van een COREtec® vloer; krasbestendig, watervast, makkelijk te onderhouden en snel te leggen.

COREtec® Forest

Deze pvc vloer uit de Naturals collectie is een van de meest populaire COREtec® visgraat vloeren van de Herringbone series. Laat je betoveren door de naturlijke uitstraling van het houtlook dessin! COREtec® Forest is met het blote oog niet te onderscheiden van een houten visgraat vloer.

50 LVPEH 854

COREtec® Ceratouch

Belangrijkste pluspunt van deze vloer? Hij is erg sterk omdat hij een keramische kern heeft. De steenlook vloeren met verfrissende dessins lijken sprekend op stenen tegels en plavuizen. Kies uit lichte wittinten van marmer, trendy grijze granietvloer tegels of de warme uitstraling van okergele zandsteen tegels. Voor elke woonstijl is er een prachtige steenlook pvc vloer.

COREtec® Ceratouch tegels

Bovendien kan je afhankelijk van de kleur uit 3 verschillende afmetingen tegels kiezen. Een kleine (305 x 610 mm) en een grotere rechthoekige tegel (457 x 915 mm). Of ga je voor de langwerpige, smalle tegel (180 x 1220 mm)? Of je een kleine of grote kamer hebt maakt niet uit, er is gegarandeerd een geschikte Ceratouch tegel voor een prachtig resultaat.

KATLA 595 610×305-amb ceratouch

COREtec® The Essentials

Een collectie pvc vloeren met houten dessins. Van lichtgrijs eiken tot robuust donkerbruin eiken heeft de COREtec® Essentials collectie alle houtlook pvc vloeren die je kan wensen. Deze makkelijk te onderhouden pvc vloeren hebben een hoge krasweerstand en blijven jaren mooi. Met een COREtec® vloer leg je daarom een langdurige basis in je kamer of de gehele woning.

Comfort met COREtec®

Ook deze pvc vloeren zijn watervast. Wat dacht je van COREtec® pvc voor je badkamer? Combineer de pvc vloer met vloerverwarming en je hebt nooit meer koude voeten als je ’s ochtends van je slaapkamer naar de badkamer loopt, heerlijk!

Texas-Oak-M54-50-LVREM-2454

COREtec® XL-end

Het meest bijzondere aan de planken van de XL-end is de lengte; deze planken zijn namelijk maar liefst 2.10 meter lang! Zo wordt een warmere, sfeervolle vloer gecreëerd. Ga voor een ruimtelijk effect en bepaal de uitstraling van je kamer door de planken in de lengte of juist in de breedte te laten leggen door onze vakmensen.

Stil en slijtvast, COREtec® XL-end

Ook de COREtec® XL-end pvc vloer planken zijn voorzien van een slijtlaag van 0,8 mm en ze hebben een totale dikte van maar 15 mm. Daarnaast beschikken de planken over de geluiddempende kurk onderlaag van COREtec®. Hierdoor heb je een goede akoestiek in je kamer en bovendien een natuurlijke bescherming tegen schimmel. Benieuwd? Kom langs, ontdek de mooiste pvc vloeren en laat je adviseren!

COREtec-XL-END-Montclair-50-LVREXL-2557_met-plint