De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
savoie_50_lvte_1909
PVC vloeren van hoge kwaliteit, dat vind je bij COREtec®

COREtec®

COREtecLogoVRT_Layered

COREtec®, een nieuw soort click pvc vloer met vele extra voordelen. Al enkele jaren erg populair in Amerika en nu ook beschikbaar in Nederlandse winkels. Een pvc vloer van hoge kwaliteit, waar zelfs levenslange garantie op wordt gegeven bij huishoudelijk gebruik.

Deze vloer heeft net als de originele pvc vloeren weinig onderhoud nodig. De slijtlaag van wel 0,55 mm. is vuilafstotend en krasbestendig, maar daarnaast ook nog eens vochtwerend. Deze watervaste vloer kun je dus ook laten leggen in je badkamer, keuken of wasplaats. Dankzij de kurken onderlaag kan deze vloer over een bestaande vloer gelegd worden.

Ook heeft een COREtec® plank een unieke kernstructuur waardoor deze een nog betere geluidsdemping heeft. Dit maakt de vloer ook geschikt voor in een appartement, waarbij je verplicht bent om 10dB te reduceren. Daarnaast zorgt deze structuur ook voor een goede akoestiek in de kamer.

Er zijn drie verschillende COREtec® collecties, allemaal met moderne en natuurlijke hout- en steendessins: The Essentials, The Naturals en Megastones. Deze pvc vloer is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, in planken tot wel 183 cm. lang.

CERATOUCH de nieuwe van COREtec®

Van een merkleverancier mag je innovaties verwachten. En daar zijn de vloerenexperts van COREtec® druk mee bezig geweest. Tijd voor een nieuwe vloer: CERATOUCH.

En natuurlijk heeft deze vloer alle positieve kenmerken van de bekende pvc vloeren van COREtec®. Wat is er nieuw of bijzonder aan CERATOUCH? Deze vloer is erg sterk omdat hij een keramische kern heeft. Hij valt onder de steenlook vloeren en is met zijn nieuwe, verfrissende dessins zeker een aanvulling op bestaande collecties.

Je kan een CERATOUCH vloer niet onderscheiden van een stenen vloer. Zo echt lijkt het dessin. En de keuze is groot. Van lichte wittinten met een natuursteen structuur tot okergele, warme zandsteen tegels voor iedereen is er een prachtige steenlook pvc vloer.

Bovendien kan je afhankelijk van de kleur uit drie verschillende afmetingen tegels kiezen. Een kleine (305 x 610 mm) en een grotere rechthoekige tegel (457 c 915 mm). Of ga je voor de langwerpige, smalle tegel van 180 x 1220 mm? Zo is er voor zowel ruime als ook kleinere kamers altijd een geschikte tegel voor een prachtig resultaat.