De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
COREtec_XLend_Egmont50
PVC vloeren van hoge kwaliteit, dat vind je bij COREtec®

COREtec®

COREtecLogoVRT_Layered

COREtec®, click pvc vloeren met vele extra voordelen. Al enkele jaren erg populair in Amerika en nu ook beschikbaar in onze winkels. Een pvc vloer van hoge kwaliteit, waar zelfs levenslange garantie op wordt gegeven bij huishoudelijk gebruik.

Voordelen COREtec pvc

Deze vloer heeft net als de originele pvc vloeren weinig onderhoud nodig. De slijtlaag van wel 0,55 mm is vuilafstotend en krasbestendig. De COREtec pvc vloeren zijn 100 % waterproof en kunnen dus ook gelegd worden in natte ruimtes, waarbij ze aan het water worden blootgesteld. Een COREtec vloer krimpt niet en zet ook niet uit. Dankzij de kurken onderlaag kan deze vloer over een bestaande vloer gelegd worden.

COREtec vloeren collecties

Ook heeft een COREtec® plank een unieke kernstructuur waardoor deze een nog betere geluidsdemping heeft. Dit maakt de vloer ook geschikt voor in een appartement, waarbij je verplicht bent om 10dB te reduceren. Daarnaast zorgt deze structuur ook voor een goede akoestiek in de kamer. Deze pvc vloer is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, in planken tot wel 183 cm. lang.

Er zijn verschillende COREtec® collecties, allemaal met moderne en natuurlijke hout- en steendessins: The Essentials, The Naturals, The Authentics,Megastones en XL-End.

COREtec pvc vloer lichte houtkleur visgraat

COREtec® Ceratouch

Deze vloer is erg sterk omdat hij een keramische kern heeft. Deze steenlook vloeren zijn met het verfrissende dessins niet te onderscheiden van een stenen vloer. En de keuze is groot. Van lichte wittinten met een natuursteen structuur tot okergele, warme zandsteen tegels. Voor iedereen is er een prachtige steenlook pvc vloer.

Bovendien kan je afhankelijk van de kleur uit drie verschillende afmetingen tegels kiezen. Een kleine (305 x 610 mm) en een grotere rechthoekige tegel (457 x 915 mm). Of ga je voor de langwerpige, smalle tegel (180 x 1220 mm)? Zo is er voor zowel ruime als ook kleinere kamers altijd een geschikte tegel voor een prachtig resultaat.

KATLA 595 610×305-amb ceratouch

COREtec® XL-end

Een groots effect met COREtec XL-end! Deze high end pvc-vloer is voorzien van een slijtlaag van 0,8 mm en heeft een totale dikte van 15 mm. Daarnaast beschikken de planken over de karakteristieke kurkonderlaag van COREtec®, wat extra geluiddempend is en bovendien een natuurlijke bescherming tegen schimmel biedt.

Het meest bijzondere aan de planken van de XL-end is de lengte; deze planken zijn namelijk maar liefst 2.10 meter lang! Zo wordt een warmere, sfeervolle vloer gecreëerd én worden imperfecties op een subtiele manier weggewerkt.

COREtec-XL-END-Montclair-50-LVREXL-2557_met-plint

COREtec® The Essentials

Een collectie pvc vloeren met een houten dessin. In veel kleuren en met een hoge krasweerstand zoals je dat van COREtec® mag verwachten. De kleuren variëren van donkergrijs en lichtgrijs tot bruintinten. Zo is er voor elk wat wils.

Deze watervaste vloeren hebben geen acclimatisatie nodig en kunnen direct gelegd worden. Daarmee zijn de COREtec® pvc ervaringen vooral naar positieve hoogtes gestegen.

Texas-Oak-M54-50-LVREM-2454

COREtec® The Naturals

Deze collectie bestaat uit pvc vloeren met v groef en een natuurlijke houten visgraat dessin. De COREtec® pvc visgraat vloeren zijn 8 mm dik en hebben verder alle voordelen van een COREtec® vloer; krasbestendig, watervast, makkelijk te onderhouden met als extra pluspunt; je kan deze vloer direct leggen.

De vloer hoeft niet te acclimatiseren en kent dus een snelle verwerking.

50 LVPEH 854