De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 1350 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Wild van COREtec pvc-vloeren

Als wij van de Woonspecialist ergens enthousiast over zijn, dan praten we daar graag over. En op een afstandje naar jullie toe, schrijven we er graag over. Vandaag gaat onze enthousiasme uit naar COREtec. De pvc-vloer 2.0 zeg maar. Maar waarom zijn we helemaal ‘wild’ van COREtec? Tijd om dat eens haarfijn uit te leggen in een blogje.

Weinig onderhoud aan de vloer

Vertel eens iets nieuws zal je denken, pvc-vloeren hebben altijd weinig onderhoud. Klopt, maar COREtec heeft wel een slijtlaag 0,55 mm. Dat is net zo dik als een tijdschrift van 120 pagina’s. Maar ook al had ie die slijtlaag niet. Een COREtec vloer is krasbestendig, dus je mag wel je best doen om door de slijtlaag heen te komen. We zullen je niet uitdagen trouwens 😉

50 LVTE 152

Waterbestendig

Naast deze enorme slijtlaag is de vloer ook nog eens vuilafstotend, dus je hebt ‘m in no-time weer schoon. En als je per ongeluk je dweilemmer omgooit hoef je echt niet te stressen. De vloer is namelijk watervast. Je kan ‘m zelfs in de badkamer of keuken laten leggen. Kromtrekken doet ie niet en zo wel, je krijgt levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik.

Maar er is meer

Nog een feit waarom COREtec fantastisch is, is het feit dat je de vloer over de bestaande vloer kan laten leggen door de dikkere kurken onderlaag. Eventuele oneffenheden van de ondervloer trekken op die manier recht. Handig hè? En: COREtec is door de dikkere slijtlaag én door een unieke structuur ook geluidsdempend. Dus dans, spring, loop op hakken, koop stuiterballen en schuif met meubels. Geen kip die het hoort. En daarbij is het niet alleen lief voor je buren, ook voor jezelf. Niets zo vervelend als een echo of galm in je huis.

Ook enthousiast? Snappen we! Kom dus maar snel naar onze winkel en bekijk onze COREtec collectie. En wie weet ligt er binnenkort in je huis wel een mooi vloertje.

click pvc
Click pvc
Liefs, Bo
Bo