De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
50 LVP 807
COREtec pvc vloeren

Wild van COREtec pvc-vloeren

Als wij van de Woonspecialist ergens enthousiast over zijn, dan praten we daar graag over. En op een afstandje naar jullie toe, schrijven we er graag over. Vandaag gaat onze enthousiasme uit naar COREtec. De pvc-vloer 2.0 zeg maar. Maar waarom zijn we helemaal ‘wild’ van COREtec? Tijd om dat eens haarfijn uit te leggen in een blogje.

 

COREtec pvc voor elke gelegenheid

Slaapfeestje, verjaardagspartijtje, Abraham of Sarah, examen feestje of huwelijksnacht, de pvc vloeren van COREtec kunnen elk feestje wel aan. Echt? Ja echt, want: COREtec is door de dikkere slijtlaag én door een unieke structuur ook geluiddempend. Dus dans, spring, loop op hakken, koop stuiterballen en schuif met meubels. Geen kip die het hoort.

Super stille pvc vloer geschikt voor: buren, huisdieren en jou!

En daarbij is deze pvc vloeren collectie niet alleen lief voor je buren, ook jouw beste vriend de hond mag over de COREtec pvc vloeren hollen tot hij duizelig wordt. Gezellig. Ook voor jezelf. Niets zo vervelend als een echo of galm in je huis en dat heb je met zo’n stille pvc vloer van COREtec niet, maar er is meer!

50 LVTE 152

COREtec pvc ervaring en onderhoud

Ik begin met een niet onbelangrijk voordeel: pvc vloeren van COREtec zijn makkelijk te onderhouden, scheelt weer tijd met schoonmaken, love it! Vertel eens iets nieuws zal je denken, pvc-vloeren hebben altijd weinig onderhoud. Klopt, maar de COREtec pvc vloeren hebben wel een slijtlaag van 0,55 mm.  Maar ook al had ie die slijtlaag niet, een COREtec vloer is krasbestendig. Je mag dus wel je best doen om door de slijtlaag heen te komen, of je hond, kat, kanarie, konijn of krokodil. We zullen je niet uitdagen trouwens 😉 .

Waterbestendige pvc vloer

Naast deze enorme slijtlaag is de vloer ook nog eens vuilafstotend, dus je hebt ‘m in no-time weer schoon. En als je per ongeluk je dweilemmer omgooit hoef je echt niet te stressen. De vloer is namelijk watervast.

Je kan ‘m zelfs in de badkamer of keuken laten leggen. Kromtrekken doet ie niet en zo wel, je krijgt levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik van jouw COREtec pvc vloer, hoe fijn is dat?!

COREtec pvc leg je gewoon op de bestaande vloer

Hop, hop gas d’r op! Even snel een vloertje leggen kan echt, met deze pvc vloeren collecties. Nog een feit waarom COREtec fantastisch is. Het feit dat je de vloer over de bestaande vloer kan laten leggen. Dat is mogelijk vanwege de dikkere kurken onderlaag. Eventuele oneffenheden van de ondervloer trekken op die manier recht. Handig hè? En je mag de vakmensen van de Woonspecialist jouw vloer laten leggen, meet- en montageservice, makkelijker en professioneler kan het niet.

COREtec pvc visgraat vloer patroon

Ik geef je nog een reden om wild te worden op COREtec pvc vloeren. De prachtige houtlook en steenlook pvc vloeren zijn er in planken en tegels. Ze zijn van een echt houten of natuursteen vloer amper te onderscheiden. Dit komt door de moderne technologie waarmee ze bij COREtec de vloeren produceren. Want zeg nou eerlijk, dat een vloer watervast en krasbestendig is dat hoort gewoon. Maar uiteindelijk kies je de mooiste vloer, je oog wil elke dag wel wat! Van betonlook vloeren dessins passend bij een moderne woonstijl tot aan de COREtec pvc vloer in klassieke visgraat stijl, alles is verkrijgbaar, lichte of donkere tinten, verfijnd of robuust, de keuze is aan jou!

Ook enthousiast? Snappen we! Kom dus maar snel naar onze winkel en bekijk onze COREtec collectie. En wie weet ligt er binnenkort in je huis wel een mooi vloertje.

click pvc
Click pvc
Liefs, Bo
Blog foto Bo