De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Bece DuoRG_32072-01
Ga jij voor modern & strak? Dan is de design woonstijl jouw favoriet!

Design woonstijl

Modern & strak, dat is de design woonstijl. Ben je fan van geometrische vormen, kan je eindeloos genieten van het prachtige lijnenspel van bijvoorbeeld stalen kozijnen of een design kast? Dan ben je voor een opgeruimde woning en een neutrale basis in het wit. Witte muren, witte plafonds en een strakke betonlook vloer.

Zo pas je de design woonstijl toe

De kamer is minimalistisch en praktisch ingericht. Maar zeker niet kil. Want de design woonstijl kenmerkt zich door de luxe afwerking van je interieur. En een aantal goede blikvangers, dat kunnen collectors items zijn of echte design klassiekers, investeringen die in waarde stijgen. Bij de design woonstijl horen definitief moderne, strakke materialen als rvs, beton, hoogwaardig kunststof en glas.

Kleuren en materialen design interieur

Vaak wordt er gekozen voor zwart, wit en alle grijstinten hier tussenin. Om meer warmte in huis te halen kun je een zacht vloerkleed of mooie gordijnen kiezen als tegenhanger. Prints kom je weinig tegen, wil je toch iets speels dan combineren geometrische vormen makkelijk met de krachtige eyecatchers van de design woonstijl. Wil je kleur? Kies voor een spannende, felle accentkleur zoals blauw of geel.

Design woonstijl, volop functionaliteit en comfort in huis

Een functioneel design staat op een, hightech apparatuur en smart home toepassingen zijn definitief een geliefd onderdeel! Denk aan elektrische raamdecoratie en alles wat je via spraak of je mobieltje kan besturen zoals verlichting, verwarming of bewegingsmelders. Uiteraard zijn al die prachtige, technische foefjes onzichtbaar weggewerkt. Woninginrichting met stijl en comfort.

Kleuren design woonstijl
retro_design_woonspecialist
Luxaflex
natural_oak_woonspecialist_design_woonstijl
Luxaflex
design_foto_15
design_foto_14
design_foto_10
design_foto_13
design_foto_11
blog-1
design_foto_7
design_foto_1
design_foto_9
design_foto_4
design_foto_6
pvc_vtwonen_tegel
design_foto_12
design_foto_2