De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Zorgeloze meet- & montageservice

In onze winkel krijg je het beste advies en beantwoorden wij al jouw vragen. Wij bieden jou service en nazorg, want wij willen jou helemaal begeleiden naar een prachtig en sfeervol interieur.

Inmeten

Heb je je keuze kunnen maken voor nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer? Dan komen onze vakmensen bij je thuis inmeten, want de meeste producten uit ons assortiment maken wij precies voor jouw woning op maat. Zo sluit je raamdecoratie straks perfect aan op het kozijn. En weet je zeker dat er voldoende vloerplanken geleverd worden om elke vierkantemeter van jouw nieuwe vloer te kunnen leggen.

Monteren

Wanneer de producten geleverd zijn kan het inrichten van je woning beginnen. Bij de Woonspecialist hoef jij jouw vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie hoef je niet te monteren. Maak gebruik van onze montageservice, wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert, denk bijvoorbeeld ook aan het aanbrengen van vloerverwarming in combinatie met een mooie pvc vloer.

Nazorg

Vanuit onze kennis en jaren ervaring in het vak bieden wij jou alles om je volledig te ontzorgen op de weg naar jouw nieuwe woninginrichting. Het is bij ons vanzelfsprekend dat producten precies naar wens worden geleverd. Want naast onze meet- en montageservice mag je bij ons ook een goede nazorg verwachten.

Of het nu gaat om één gordijn in je slaapkamer of een make-over van je hele woning, je bent bij ons aan het juiste adres. Geen klus is te klein óf te groot en wij gaan pas weg als jij tevreden bent.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak!

Moeiteloos naar een nieuw interieur

Hoe fijn zou het zijn als je alleen maar met je vingers hoefde te knippen en de nieuwe raamdecoratie of vloer in je woonkamer, slaapkamer of keuken is een feit. Bij de Woonspecialist komen we een heel eind in de buurt van dit sprookje. Jij hoeft alleen de keuzes maken. Daar begeleiden wij je bij met vloerstalen, gordijnstoffen en vakkundig advies. Het klussen nemen wij je volledig uit handen. Want wij vinden dat het kiezen van je woninginrichting een feestje mag zijn. Zin in? Neem dan contact op of kom naar de winkel! Wij beantwoorden jouw vragen en bespreken samen de mogelijkheden. Tot snel bij de Woonspecialist!

Luxaflex sfeervol

Raamdecoratie inmeten en monteren

Wil je verduisterende rolgordijnen op je slaapkamer laten monteren? Of ben je benieuwd naar een ophangsysteem zonder boren? Dan ben je bij de Woonspecialist aan het juiste adres. Niet alleen voor het ophangen van raamdecoratie en gordijnen. Ook over elektrisch bedienbare raamdecoratie informeren wij je vakkundig. En het koppelen van jouw gordijnen met een app regelen wij graag voor je. Kan jij straks vanuit jouw bank roepen: gordijnen open! Dat is pas ontzorgen, met de Woonspecialist!

IM_BOHEMIAN 61254_ROOM.jpg

Vloer laten leggen

Gaaf toch, zo’n visgraat vloer. Vloerpatronen zijn klassiek en populair tegelijk. Onze stoffeerders leggen ze graag voor je, van visgraat tot Hongaarse punt of zelfs een 3D patroon zoals de kubussen van het merk Moduleo.

Of ben je fan van betonlook vloeren, of modern vinyl? De Woonspecialist heeft het allemaal! Voor onze vakmannen maakt het niet uit welke vloer je kiest, wij komen hem bij jouw thuis leggen. En stel je hebt mooie plinten uitgekozen, dan monteren wij die natuurlijk ook!

Stone 21__2Xgordijn_Kobe (Groot)

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn de sfeermakers in elke kamer. En ze beschermen je tegen inkijk, verduisteren je slaapkamer. Van transparante vitrages tot isolerende overgordijnen, bij de Woonspecialist kies je uit zo veel kleuren, dessins en gordijnstoffen – er is altijd een gordijn voor jouw woonstijl.

En ze zijn pas mooi als ze prachtig in de plooi vallen! Wij adviseren je rond de breedte, plooien, ophangsystemen, roedes en komen jouw gordijnen inmeten en monteren. Laat je ontzorgen door de vakmannen van de Woonspecialist!