De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Beton look Haarlem 005_klein
Forbo: hoogwaardige vloeren voor jaren vol woonplezier!

Forbo

forbo-logo

Forbo vloeren voor thuis

Al meer dan 120 jaar is Forbo Flooring de vloerexpert. Met merken als Marmoleum, Novilon en Allura haal je met een Forbo vloer jaren woonplezier in huis. Forbo weet dat het uitzoeken van de juiste vloer voor in huis een hele klus is. Met een vloer van Forbo kies je voor duurzaamheid en kwaliteit van Nederlandse bodem.

De mooiste en meest inspirerende vloeren voor jouw woning. Of je gaat voor Marmoleum, vinyl of pvc, Forbo heeft een vloer die bij je past!

Forbo Novilon

Een Novilon vloer oogt en klinkt goed en voelt ook goed. Deze vinylvloer is prettig aan je voeten, comfortabel en geluiddempend. Mooi, praktisch en ook nog eens sterk. De vloer is in allerlei kleuren en dessins te verkrijgen, waaronder hout en steen, maar ook visgraat of terrazzo. Novilon kan kamerbreed geleverd worden. Wat past er bij jouw woonstijl?

Vloerverwarming

Forbo Marmoleum

Forbo Marmoluem wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen. De basis is dus goed, gezond en duurzaam.  Een Marmoleum vloer is geluiddempend, comfortabel aan je voeten en zelfs geschikt voor vloerverwarming.  In vele kleuren en dessins verkrijgbaar en daarmee eindeloos te combineren. Kies je Marmoleum, betonlook of een uni kleur; deze vloer kan tegen een stootje. Marmoleum kan geplakt worden of ga je voor een Marmoleum click vloer? Dit zijn panelen die je eenvoudig aan elkaar klikt. Kom naar onze winkel en bekijk de mogelijkheden!

duurzaam marmoleum vloer van FORBO

Forbo Allura

Dit zijn de pvc vloeren van Forbo. Met een Forbo Allura pvc vloer haal je een praktische vloer in huis. Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en in veel verschillende kleuren en dessins te verkrijgen zoals houtlook en steenlook. Niet van echt te onderscheiden. Lange, brede en smalle planken; niet alleen geschikt voor een recht gelegde vloer, ook geschikt voor patronen als visgraat of Hongaarse punt. En in combinatie met vloerverwarming mogelijk. Volledig verlijmd of in click variant. Met een Forbo Allura vloer is er altijd een vloer voor jouw thuis!

GANG-60354-60353DR5_Classic-Autumn-Oak portrait