De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
INTR woonkamer vloer en Forest raamdecoratie
INTR specialist in vloer- en raamdecoratie, roedes en rails.

INTR

logo_intr_RGB

INTR. Living interiors

Het bedrijf INTR is een groothandel voor interieur, gevestigd in Deventer. Ooit waren het twee bedrijven: Forinn en Bosgoed. De twee gespecialiseerde groothandels hebben hun krachten gebundeld in één bedrijf, INTR. Tegenwoordig zijn er 11 vestigingen door heel Nederland, de INTR.Point afhaallocaties voor de retail.

Jij profiteert van de fusie want alle kennis en kunde van deze professionele vloer- en raamdecoratie bedrijven leidt tot de fantastische producten die ze aanbieden!

INTR vloeren

Denk aan laminaat, pvc vloeren, tapijttegels en meer. Het assortiment van INTR is gevarieerd. De eigentijdse en prachtige vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Bekende merken die je bij INTR terugziet zijn onder andere mFLOR, Coretec en meer.

Ben je op zoek naar zo’n mooie nieuwe pvc of laminaatvloer? Bij de Woonspecialist helpen wij je graag met advies. Welke vloer past het beste bij jouw woonstijl? En natuurlijk ook bij je situatie. Van waterbestendige pvc vloeren tot slijtvast laminaat, alles is mogelijk en als jij wilt komen we je nieuwe vloer ook bij je thuis leggen, dat is onze montageservice.

INTR rails, roedes en raamdecoratie

Naast houten en aluminium jaloezieën heeft INTR ook rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen in het assortiment. Deze expert op het gebied van raamdecoratie levert bovendien prachtige ophangsystemen, rails en gordijnroedes. Tevens kan je kiezen voor gemotoriseerde raamdecoratie, onder andere het merk Forest dat ook bij de Woonspecialist verkrijgbaar is.

Forest; elektrisch bedienbare raamdecoratie

Vanuit je stoel raamdecoratie en gordijnen bedienen? Ervaar het gemak en comfort van elektrisch bedienbare gordijnen. INTR. levert de Forest Shuttle. Hiermee bedien jij je raamdecoratie en gordijnen niet met koordjes of kettingen maar met een afstandbediening. Meer weten? Dat kan! Kom naar onze showroom of maak een afspraak.

INTR Paneelgordijnen-3luik