De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Inbetweens vadain
Voor raamdecoratie van goede kwaliteit kies je Vadain!

Vadain

vadain

Voor zachte raambekleding van goede kwaliteit kom je terecht bij raambekleding van Vadain. Vadain levert zachte (vouw)gordijnen, geschikt voor verschillende woonstijlen en ruimtes. Bovendien is de collectie geïnspireerd op de laatste interieurtrends, voor een frisse en bij-de-tijdse look!

Vadain staat voor innovatie en de nieuwste trends op het gebied van gordijnen. Vadain heeft gordijnen voor elke woonstijl. Van basic tot industrieel en van klassiek tot Scandinavisch.

Laat je door ons inspireren in de winkel met de mooiste gordijnstoffen van Vadain, helemaal naar de trends van nu. Wij helpen je graag met het kiezen van een gordijn dat past bij jou. En wil je je gordijn helemaal op maat? Dat kan! De gordijnen van Vadain worden speciaal voor jouw raam op maat gemaakt. Zo leveren zij de kwaliteit die je van ze gewend bent.

In onze winkel bespreken we de opties graag met je door. Bijvoorbeeld de verschillende plooien, kleuren en dessins.

Attitude-01

Vadain vouwgordijnen

Vadain heeft een geweldige collectie aan gordijnstoffen. De meeste gordijnstoffen van Vadain zijn geschikt voor vouwgordijnen. Hierdoor is de keuze aan vouwgordijnen ontzettend groot! De ruime keuze aan stoffen, verschillende modellen en een vouwgordijn op maat maken het mogelijk om voor elk interieur een passend vouwgordijn te hebben. De vouwgordijnen van Vadain zijn toe te passen in elke kamer, zit je te denken aan vouwgordijnen op de slaapkamer? Ga dan voor een vouwgordijn die verduisterd. Toevallig in de buurt? Neem eens een kijkje bij de vouwgordijn collectie van Vadain; laat je inspireren!

Vadain vitrages

Vadain gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende levels aan transparantie. Vitrage gordijnen hebben de meeste transparante stof. Een vitrage van Vadain filtert het prachtige, natuurlijk licht van buiten naar binnen. Vitrages staan bekend als de échte sfeermakers en zorgen voor een warme uitstraling. Vaak worden gordijnen en vitrage gecombineerd om een chique, sfeervolle uitstraling te creëren. Vitrage gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga jij voor een vitrage wit of kies je toch voor een vitrage met motief? Het kan allemaal met de vitrages op maat van Vadain!

Up to you 02-02
Love song-01

Vadain inbetweens

De inbetweens van Vadain zitten zoals de naam al zegt tussen vitrages en overgordijnen in. Ze hebben niet de meest transparante stof, maar laten meer natuurlijk licht door dan overgordijnen. Ze creëren voldoende lichtinval in huis maar bieden tegelijkertijd een stuk privacy door de beperkte inkijk van buitenaf; fantastisch! De inbetweens van Vadain worden vaak gekozen voor in de woonkamer. Inbetweens in de woonkamer bepalen de sfeer, kies jij voor een neutrale kleur of stap je uit je comfortzone?

Vadain overgordijnen

De collectie aan overgordijnen van vadain is enorm. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten en dessins. Ze hebben een isolerende en verduisterende functie en worden daardoor ook vaak gebruikt in de slaapkamer; want ongewenste lichtstralen in de slaapkamer willen we in de vroege ochtend maar al te graag vermijden!

Kom eens langs in één van onze winkels. Wij vertellen jou maar al te graag over de geweldige collectie van Vadain, tot snel.

Vesper-01
Hunter-01