De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
vtwonen hout pvc
De vtwonen pvc vloerencollectie; die wil je hebben!

vtwonen

VTWonen-logo (1)

Zit jij middenin een renovatie van je woning of ben je stap voor stap je huis aan het aanpakken? Begin bij de basis! Zoals je waarschijnlijk tijdens jouw zoektocht al gemerkt hebt is de keuze aan vloeren enorm; waar kies je voor? Ga voor de vtwonen collectie!

vtwonen vloeren

Maak kennis met de fantastische vtwonen pvc collectie. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we hard gewerkt aan een prachtige, natuurgetrouwe pvc collectie. Met resultaat! De collectie is volledig afgestemd op de laatste woontrends; met de collectie van vtwonen ga je nooit mis!

pvc tabletop vtwonen

vtwonen pvc

Een pvc vloer zie je tegenwoordig bijna in elke woning. PVC vloeren zijn geluidsdempend, geschikt voor vloerverwarming en makkelijk te vervangen. Voor elke woonstijl en interieur heeft de collectie vtwonen een bijpassend dessin. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, houten vloer of toch liever kiest voor een stoere, robuuste tegel; de collectie van vtwonen heeft het! En levensecht want door de structuur en de matte uitstraling lijken de vloeren net van echt hout, steen of beton. En je hebt ook nog de keuze om de vloer door onze vakmensen te laten leggen in een Hongaarse punt of een visgraatmotief. Wil je liever extra brede planken om een ruimte zo groot mogelijk te laten lijken? Ook dat kan met deze collectie!

Voordelen vtwonen pvc

Is het uitkiezen van een vloer moeilijker dan gedacht? Of zit je wellicht te twijfelen tussen een vloer van deze collectie of een andere? Wij zetten de voordelen van de vtwonen pvc vloeren voor jou op een rij!

  • Onderhoudsvriendelijk. Is schoonmaken niet een hobby van je? Dan zit je met deze pvc vloer helemaal goed! Door het gladde oppervlak kan de vloer goed tegen vocht en is deze makkelijk te verzorgen.
  • Gaat lang mee. Een pvc vloer uit de vtwonen collectie is slijtage-vast waardoor een pvc vloer veel langer mee gaat dan een laminaten vloer of vinylvloer.
  • Snel gelegd. Een pvc vloer is te verkrijgen met een dryback systeem of een clicksysteem. Bij een dryback systeem wordt lijm gebruikt om de stroken aan elkaar vast te lijmen terwijl een pvc vloer met clicksysteem zo in elkaar geklikt wordt. Hier is verder geen lijm bij nodig; geweldig!
vtwonen tegel pvc
vtwonen pvc beton