De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
22917
LayRed® is de luxe pvc kliksysteem vloer, ideaal voor renovatie

LayRed®

Moduleo_Layred_logo

LayRed® is de nieuwste vinylvloer van Moduleo. De LayRed® serie werd speciaal voor extreme omstandigheden ontwikkeld. Alle kennis en ervaring van het bekende en in België gevestigde bedrijf zit in dit unieke product.

Wat zijn de kenmerken van LayRed®?

Deze vinylvloer heeft een ondervloer die in de planken geïntegreerd is. Je herkent de ondervloer aan de rode kleur die ook voor de naam heeft gezorgd. Binnen de LayRed® serie kan je uit verschillende dessins kiezen die erg authentiek zijn en ook voelen.

Want de houtnerf die je ziet kan je dankzij de speciale embossed in register-structuur ook een op een voelen. Ook de steenlook LayRed® vinylvloeren zien er als echt uit.

Waarom is LayRed® zo bijzonder?

Het is de vinylvloer die uitstekend geschikt is voor renovaties. Dankzij de sterke kern en de geïntegreerde ondervloer kan LayRed® over een bestaande vloer gelegd worden. Egaliseren van een oneffen vloer is niet nodig omdat de vloer oneffenheden overbrugt. Daarbij zijn de planken maar 6 mm dik.

Welke voordelen heeft LayRed®?

Deze sterke vinylvloer met een erg natuurgetrouwe uitstraling heeft veel pluspunten te bieden. En dat kan je voelen want de volgende eigenschappen zorgen voor extra wooncomfort:

  • Voelt zacht en warm aan je voeten
  • Bestand tegen deuken en krassen
  • Geen kraken of klikken vanwege akoestische laag
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor vloerverwarming

Met deze vloer maak je ook jouw onderburen blij want hij voldoet aan de 10 DB Delta Llin geluidsnorm voor appartementen. Loopgeluiden en contact- of transmissiegeluiden worden geabsorbeerd.

Wat kan LayRed® nog meer?

Een nieuwe vloer kies je voor lange tijd. Daarom is het belangrijk dat hij lang mooi blijft. Naast het feit dat LayRed® niet veranderd door vocht, zonnestralen of wisselende temperaturen is hij ook waterdicht. Dankzij de TwinGuard PU-laag is hij ook nog eens makkelijk te onderhouden en heb je er zelf op een sopje na geen werk aan.

Samenvattend kan je zeggen dat LayRed® tot de topklasse hoort in zijn categorie. Deze sterke vloer is geschikt voor elke kamer of woning, slijtvast en vlekbestendig en heeft een prachtige uitstraling.

Moduleo
Moduleo
Moduleo