De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
22917
LayRed® is de luxe pvc kliksysteem vloer, ideaal voor renovatie

LayRed®

Moduleo_Layred_logo

LayRed® is de nieuwste pvc vloer van Moduleo. Deze pvc vloer heeft een ondervloer die in de planken geïntegreerd is. Je herkent de ondervloer aan de rode kleur die ook voor de naam heeft gezorgd. Binnen de LayRed® serie kan je uit verschillende dessins kiezen die erg authentiek zijn en ook voelen. De LayRed® serie werd speciaal voor extreme omstandigheden ontwikkeld. Alle kennis en ervaring van het bekende en in België gevestigde bedrijf zit in dit unieke product.

Daarom wil jij ook een Moduleo LayRed® vloer!

Het is de pvc vloer die uitstekend geschikt is voor renovaties. Dankzij de sterke kern en de geïntegreerde ondervloer kan LayRed® vinyl over een bestaande vloer gelegd worden. Egaliseren van een oneffen vloer is niet nodig omdat de vloer oneffenheden overbrugt. Daarbij zijn de planken maar 6 mm dik. Nieuwsgierig geworden naar alle voordelen en de prachtige dessins? Vraag een offerte op of maak een afspraak!

LayRedEngineered vinyl floorLiving room

Welke voordelen heeft LayRed®?

Deze sterke pvc vloer met een erg natuurgetrouwe uitstraling heeft veel pluspunten te bieden. De volgende eigenschappen zorgen voor extra wooncomfort!

Top 5 voordelen Moduleo LayRed®:

  • Voelt zacht en warm aan je voeten
  • Bestand tegen deuken en krassen
  • Geen kraken of klikken vanwege akoestische laag
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor vloerverwarming

Met deze vinylvloer maak je ook jouw onderburen blij want hij voldoet aan de 10 DB Delta Llin geluidsnorm voor appartementen. Loopgeluiden en contact- of transmissiegeluiden worden geabsorbeerd en van zo’n ‘stille’ vloer wordt iedereen blij!

LayRedEngineered vinyl floorEIR Embossed in RegisterLiving room

Hoe kan je LayRed® schoonmaken?

Een nieuwe vloer kies je voor lange tijd. Daarom is het belangrijk dat hij lang mooi blijft. Dankzij de TwinGuard PU-laag is hij makkelijk te onderhouden en heb je er zelf op een sopje na geen werk aan. Moduleo LayRed® is een onderhoudsvriendelijke vinylvloer, fijn toch?!

Moduleo LayRed® voor badkamer?

Ja! Deze vloer is prima geschikt als badkamer vloer. Want naast het feit dat LayRed® niet veranderd door vocht, zonnestralen of wisselende temperaturen is hij ook waterdicht.

LayRed® leggen met vloerverwarming?

Dat kan zeker! Combineer deze vloer met vloerverwarming en je geniet van ultiem comfort, nooit meer koude voeten op de badkamer – of een andere kamer in huis.

En bij de Woonspecialist bouw je op eerlijk advies én op goede service. Want onze vakmannen leggen graag de vloer en ook vloerverwarming voor je!

Vloeren I pvc I Woonspecialist

Moduleo LayRed® woonkamer

Omdat er zo veel mooie houtlook vloeren in de LayRed® collectie zitten geven wij je hier alvast een voorproefje. Laat je verrassen door de authentieke eikenhouten vloer dessins! Met Classic Oak, Mountain Oak, Blackjack Oak, Country Oak en meer creëer je direct een warme en gezellige sfeer, perfect voor je woonkamer!

LayRed® Classic Oak

Dit is een levensechte eikenhouten pvc vloer die je dankzij het klik-systeem snel kan leggen. De Classic Oak vloerplanken zijn -naast het voorbeeld op de foto- ook in een andere variant verkrijgbaar; de LayRed® Classic Oak visgraat plank. Dankzij de verschillende afmetingen vloerplanken die verkrijgbaar zijn is alles mogelijk. Bepaal zelf jouw favoriete vloerpatroon!

LR_Classic Oak 22844_room.jpg

Moduleo LayRed® slaapkamer

Nog meer inspiratie! Ben je fan van een stenen vloer of tegelvloer? Laat je dan verrassen door de vele steenlook tegels die in de Moduleo LayRed® collectie zitten. Van donkere en graniet achtige grijstinten zoals de LayRed® Cantera tot lichte stenen tegels die net marmer lijken zoals de Silky Satin, ze zijn allemaal prachtig!

LayRed® Jet Stone betonlook tegel

Maak jouw droom werkelijkheid en kies voor de Moduleo LayRed® Jet Stone klik vloertegels! De lichtgrijze vloer heeft de charmante uitstraling van een verweerde beton gietvloer en past in elk interieur. Perfect voor jouw elegante slaapkamer of stoere industriële woonkamer! Nog meer Moduleo? Bekijk dan de nieuwste collectie Roots – vol unieke vloerpatronen van karamel bruin notenhout planken tot terrazzo steenlook tegels.

LR_Jetstone 46934_room