De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Loft 79_city chique_chelsey
Gordijnen van Loft 79 = internationale uitstraling + toegankelijke luxe

Loft79

Logo Loft 79 zwart

Gordijnstoffen van Loft 79

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Loft 79 biedt hoogwaardige stoffen die bij elke woonstijl passen, van basic tot modern. Collecties als Global Living en Luxe Gordijnen bieden je een elegante collectie aan no nonsens gordijnstoffen. De nieuwste collectie, City Chique, is geïnspireerd op urban living. De city chique gordijnstoffen hebben de uitstraling van internationale klasse. Loft 79 stoffen staan voor stijl en comfort en zijn ontworpen door designers.

Loft 79 is urban lifestyle raamdecoratie

Tussen de stoffen van Loft 79 zit altijd iets wat perfect in jouw interieur past. Loft 79 biedt o.a. vouwgordijnen, overgordijnen, vitrage en cordon; een vederlicht koordgordijn. Lichtecht en antistatisch, zodat er geen vuil wordt aangetrokken. Kan op maat worden gemaakt zonder rafels en geeft een mooi contrast van open- en dichtheid.

Gordijnen van Loft 79 voor een city chique interieurbeleving

Er kan altijd iets mis gaan. Daarom ontvang je op elk product een garantie op fabricagefouten. We geven je ook graag persoonlijk advies bij de aankoop van gordijnen van Loft 79 ten aanzien van het reinigen. De meeste producten kan je zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat je aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. Uiteraard kunnen we je in onze winkels hier meer over vertellen.

Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.