De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
PUUR steen
PUUR, de meest duurzame vloerencollectie.

PUUR

PUUR_vloeren_logo

PUUR is het eigen merk duurzame vloeren én duurzame gordijnen van de Woonspecialist. Een tikkeltje eigenwijs, goed voor jou, beter voor het milileu en vooral prachtige vloeren en sfeervolle gordijnen!

Waar staat PUUR voor?

  • PUUR vloeren en gordijnen zijn er voor elk budget
  • PUUR vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
  • PUUR gordijnen hebben een ruime keuze in vitrages, inbetweens, over- en vouwgordijnen
  • PUUR vloeren en gordijnen zijn alleen te koop bij jouw Woonspecialist

PUUR vloeren

Deze vloerencollectie is de meest duurzame collectie in Nederland. Met een minimale footprint en een CO2 neutrale productie dragen wij bij aan een schone natuur. Daarom is de keuze voor een duurzame vloeren collectie ook niet PUUR eigenbelang maar een kwestie van MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze PUUR vloerencollectie bestaat uit 5 soorten vloeren;

  • PUUR marmoleum click. Aangenaam aan je voeten, veerkrachtig en ijzersterk. Met unieke afmetingen van 30cm x 90cm per strook.
  • PUUR natuur kurk. Gemaakt van de schors van de kurkeik. Een unieke clickvloer verkrijgbaar in verschillende natuurkleuren.
  • PUUR kurk. Klinkt hetzelfde als natuur kurk, maar dan met een digitale houtprint.
  • PUUR steen. De keramische variant van PUUR. Krachtig, onderhoudsvrij en in verschillende maten verkrijgbaar.
  • PUUR strand. Geproduceerde met natuurlijke materialen zoals FSC-hout en bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Zo zie je maar, de grote diversiteit van de PUUR duurzame vloerencollectie biedt iedereen een vloer. Bekijk hier de brochure of kom eens langs in één van onze winkels om de collectie in het echt te bekijken.

PUUR gordijnen

Als je op zoek gaat naar nieuwe gordijnen en dat wil je écht goed doen? Bekijk dan eens onze collectie duurzame gordijnen! Gemaakt van gerecyclede materialen als oude kleding of van petflessen. Beter voor het milieu, beter voor onze omgeving en beter voor jou. En die stoffen? Zacht en soepel vallend zoals je gewend bent. In vele trendy kleuren en hippe dessins. Noem het liefde voor schoonheid met een goed en duurzaam gevoel. 80% gerecycled materiaal, 100% zachtheid.

Duurzame gordijnen