De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Interfloor-Dynamic-Marmo_kleur-327
Duurzaam, fijn voor de portemonnee en verkrijgbaar in elk patroon; vinyl past in elk interieur!

De duizendpoot onder de vloeren; vinyl!

Het kan je altijd overkomen: een overactieve hond die graag Bob de Bouwer (of Sloper) speelt, een waterlekkage of gewoon slijtage na vele jaren. Kortom, je bent op zoek naar een nieuwe vloer! Door alle bomen kan het soms moeilijk te zijn om het bos te zien, maar één topper die er ver bovenuit steekt, is de vinylvloer. De voordelen van deze veelzijdige vloerbedekking zijn eindeloos, maar we verklappen er graag een paar!

Gemak boven alles met vinyl

Met een vinylvloer kies je voor gemak; bij het leggen, het schoonmaken en het onderhouden! Vinyl is namelijk enorm makkelijk te leggen, helemaal als je het door de vakmensen van de Woonspecialist laat doen. Daarnaast is elke vinylvloer van Interfloor met een dweil en water binnen een mum van tijd schoon en hoef je de vloer niet jaarlijks op te schuren, in te oliën of opnieuw te beitsen. Je kan dus jarenlang genieten van je nieuwe vloer!

Vinylvloer Interfloor

Voor elke ruimte een geschikte vinylvloer

Vinyl is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar kan ook goed tegen een stootje. Je kan deze vloer dus ook in de keuken of de badkamer laten leggen. Je kan er zelfs met je nieuwste hakken en schoenen op paraderen, want het werkt geluiddempend – helemaal met een goede ondervloer. Met de voetjes van (of juist op) de vloer dus!

Een vinylvloer van Interfloor voor elke smaak

Houd jij enorm van een prachtige tegelvloer in huis, maar is het budget hier nét niet groot genoeg voor? Vinylvloeren van Interfloor zijn aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, dus je kan het zo gek nog niet bedenken of je vindt het bij de Woonspecialist. Ga jij voor sfeervolle Portugese tegeltjes, stoer beton of robuuste XL steenlook-tegels?

Vinylvloer Interfloor
Vinylvloer Interfloor

Bij de Woonspecialist zijn we van alle markten thuis: we inspireren, adviseren en helpen je zelfs bij het leggen van jouw perfecte vinylvloer! Plan snel een afspraak in of kom langs in onze winkel en wie weet geniet jij binnenkort van een vinylvloer van Interfloor!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening