De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

6 tips waarom je wel móet kiezen voor een pvc-vloer!

Een tijdje geleden schreef ik over de 6 voordelen van pvc-vloeren. Nog steeds sta ik met de volle 100% achter die voordelen. Dus tijd om deze nog eens bij je terug te leggen. Want als je nu nog geen pvc-vloer in huis hebt, dan wordt ’t zo langzamerhand wel tijd 😉

Ik wil je eigenlijk echt niet beïnvloeden en toch doe ik het. Niets tegen laminaat, vinyl of tapijt. Maar een pvc-vloer dames & heren; dat is wel een dingetje hoor! Nu vraag je je af waarom. Nou, dat leg ik je graag uit!

vtwonen hout pvc

6 super voordelen van pvc-vloeren

1: Een pvc-vloer is sterk en kras vast, handig voor puntige hakken, speelgoedautootjes en voor de mensen die maar blijven schuiven met de meubels.

2: Het is bestand tegen vocht. Weg met die standaard tegels in de badkamer, een pvc-vloer is de oplossing. Zeker als je graag een hout structuur vloer wilt in je badkamer.

3: Weinig onderhoud! Voor de niet gevorderde schoonmaker of schoonmaakster is dit natuurlijk ideaal nieuws. Alleen een stofwisser en een klein sopje met onderhoudsmiddel houdt je vloer prachtig en in topconditie.

4: Uitermate geschikt voor (elektrische) vloerverwarming. Lees: geen last meer van koude voeten (als je vloerverwarming hebt dat dan wel).

5: Geluiddempend en dus zeer stil. Ook handig voor je buren; dat noemen wij meedenken!

6: And last but not least: het is uitermate betaalbaar!

Toch nog meer voordelen?

​Naast deze voordelen heeft één bepaald merk ook nog het voordeel dat je niet hoeft te egaliseren. Van het top merk COREtec heb je pvc-vloeren met een dikkere onderlaag. Handig als je het wilt leggen op een vloer met bobbeltjes, die zie je dan namelijk niet.

Pvc vloer inclusief leggen

Oh en ik heb nog een voordeel gevonden. Je hoeft het zelf natuurlijk niet te leggen. Daar heeft de Woonspecialist vakmensen voor. Zo weet je zeker dat alle voordelen van de pvc-vloer ook effect hebben in jouw woning.

Voordeel op voordeel, dus waar wacht je nog op! Wij van de Woonspecialist hebben een ruime collectie van tegels pvc-vloeren tot visgraat pvc. Kies uit vele kleuren, structuren en formaten. En? Heb ik je beïnvloed? Waar wacht je dan nog op? Kom gewoon langs in de woonwinkel of plan hier alvast jouw afspraak!

pvc tabletop vtwonen
vtwonen pvc beton
Liefs, Bo
Blog foto Bo