De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Wasmachinekast – Allure – berging – donker – bruin – hoog – lades – staand (2)
Meer weten over onze wasmachinekasten?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachinekasten

Ben je op zoek naar een wasmachinekast, maar weet je niet of die beschikbaar is in jouw afmetingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij maken alle wasmachinekasten op maat! Zo kunnen wij voor elke ruimte en wens een kast op maat realiseren.

Gun jij jezelf deze luxe met jouw wasmachine op hoogte, plus ook nog eens extra opbergruimte? Lees dan snel verder!

Wasmachinekasten op maat

Heb jij op dit moment een wasruimte met hier en daar wat kasten om je spullen op te bergen? Het zou toch veel mooier zijn voor je interieur om een prachtige wasmachinekast op maat te laten maken! Er zijn talloze opties waar je uit kunt kiezen om de kast op maat in te richten zoals jij het wenst:

 

  • Je wasmachine en droger op hoogte
  • Een lade eronder voor de wasmand
  • Draaideuren of extra lades om opbergruimte te creëren
  • Of verwerk zelfs je koelkast in de wasmachinekast!

Wil jij je nieuwe kast op maat de bijkeuken, de schuur of gewoon in de keuken? Wat je wens ook is; wij kunnen het allemaal voor je realiseren!

Wasmachine kast op maat met droger

Ontdek alles over wasmachinekasten op maat!

Wasmachinekast – Allure – winkel – close up – wijnkoeler – donker – bruin – liggend

De mogelijkheden voor jouw wasmachinekast op maat

Je kan ervoor kiezen om je wasmachine en droger op hoogte te laten plaatsen, met een handige lade eronder voor de wasmand. Voor extra opbergruimte zijn draaideuren of extra lades ook mogelijk.

En waarom niet overwegen om zelfs de koelkast in je wasmachinekast te integreren? Zo creëer je niet alleen een opgeruimde en georganiseerde wasruimte, maar maximaliseer je ook de functionaliteit door verschillende apparaten en opslagbehoeften naadloos in één kast op maat te verwerken.

Wasmachinekast - Allure - wijnkoeler - winkel - schuiflades - donker - bruin - liggend (2)

De wasmachinekast die bij jou past

Naast het feit dat een wasmachinekast alle opties moet hebben die jij wenst, is het ook belangrijk dat het een lust voor het oog is in je interieur. Naast het kiezen van de opties, bepaal jij ook het design! Wil jij bijvoorbeeld een zwarte kast of past antraciet beter in jouw woonstijl? Je kunt maar liefst uit 60 diverse kleuren kiezen!

Geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Samen maken we een georganiseerde opbergkast op maat die jouw huishoudelijke taken eenvoudiger maakt!

Wasmachinekast – Allure – zwart – opslagruimte – liggend

Een 3D-ontwerp van jouw wasmachinekast

Wij begrijpen dat het lastig is om je voor te stellen hoe jouw wasmachine kast eruit komt te zien. Daar helpen wij graag mee! Wij kunnen namelijk een kast op maat voor jou ontwerpen, zodat je een prachtig 3D-ontwerp van ons krijgt. Zo weet jij precies hoe je kast eruit komt te zien. Dat is wel zo fijn om onverwachte verrassingen te voorkomen.

Daarnaast hoef jij je ook geen zorgen te maken over het inmeten en monteren van je gloednieuwe wasmachinekast, want dat doen wij voor je. Zo kun jij zorgeloos genieten van alle gemakken en luxe!

Kast op maat | de Woonspecialist
Schuifdeurkast – Allure – showroom – glazen deur – hang – eiken – grijs – liggend (1)
Kasten_Allure_DSC_2774
Kast op maat | Inloopkast I de Woonspecialist

Ontdek alle kasten op maat!

Ben jij enthousiast geworden van onze wasmachine kasten op maat? Dan moet je ook onze andere kasten op maat ontdekken! Vind voor elke ruimte en wens de kast die daar naadloos op aan sluit. De keuze is reuze uit de volgende kasten:

Welke kast jij ook kiest; wij maken ze voor je op maat. Kom langs om samen jouw droomkast te ontwerpen, van 3D-ontwerp tot aan montage.