De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2353 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
2
1
3
4
Maak nu een afspraak!

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact op voor een afspraak om jouw nieuwbouwwoning in te richten.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dé woonwinkel voor jouw nieuwbouwwoning; Braad Stoffering Zonwering

Ga jij wonen in:

Steenwijk Zuidoost
Kornputkwartier

Maak kennis met ons, Braad Zonwering Stoffering. Met onze jarenlange ervaring zijn we dé woninginrichter van Steenwijk! In de woonwinkel van Folkert & Fokje Braad voel je je meteen thuis dankzij de gezellige en informele sfeer. Hier kun je rustig ons gehele assortiment bekijken, van vloeren en raamdecoratie tot gordijnen en buitenzonwering. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor decoratieve wandpanelen en trapstoffering. Ons professionele team staat klaar om samen met jou de perfecte producten uit te zoeken die aansluiten bij jouw woonwensen!

Braad biedt speciale projectvoordelen!

Speciaal voor de regio Steenwijk!

Braad is trots op haar samenwerkingen met vastgoedontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties. Voor diverse nieuwbouwprojecten in de regio hebben we speciale ‘projectafspraken’ gemaakt, zodat jij profiteert van projectkortingen en andere voordelen!

Dankzij deze samenwerking ontvang je 10% korting* op een breed scala aan producten, waaronder vloeren, gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering en nog veel meer. Bovendien bieden we vrijblijvend professioneel interieuradvies van onze stylisten en nemen we zonder extra kosten de maten voor je op.

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Waarom kiezen voor Braad Stoffering Zonwering?

  • We bieden een compleet assortiment in wonen, van vloeren tot gordijnen, van behang tot zonwering, van kasten op maat tot trappen.
  • Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, we zijn niet voor niets een erkend Unilux dealer!
  • Wij regelen alles van A tot Z, van advies en inmeten tot bestellen tot montage!
  • 1.000m2 aan inspiratie voor jouw nieuwbouwwoning!

Kortom, kies je voor Braad Stoffering Zonwering, dan kies je voor vakmanschap, expertise en talloze mogelijkheden om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Kom gezellig langs in onze woonwinkel, gevestigd aan de Roomweg 11 in Tuk of maak een afspraak.

Inspiratie voor jouw droominterieur!

Aneto (50 LVTE 3473) + backsplash

Een vloer die het dagelijkse leven aankan? Die hebben we in ons assortiment! Vraag onze vakmensen om advies. Wij weten precies welke vloer bij jou past.

Ontwerp zonder titel – 2024-01-03T114952.725

Een tijdloze pvc visgraatvloer, wij zijn er dol op! Maar dat is lang niet alles wat we hebben, van recht gelegd laminaat tot naadloos marmoleum; wij hebben het!

Ontwerp zonder titel – 2024-01-03T115941.695

Met onze raamdecoratie heb jij de controle over je eigen lichtinval en privacy! En wist je dat nagenoeg alles ook elektrisch bedienbaar kan worden?

Vriesco gordijnen

Gordijnen, de echte sfeermakers van het huis. Ze komen in verschillende varianten; vitrages, inbetweens en overgordijnen. Wij vertellen je er alles over!