De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Stalen Deuren
Heb je vragen over stalen draaideuren?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Draaideuren

Met een stalen draaideur van Deli Home, leverancier van de merken Stijl en Bruynzeel zorg je ervoor dat 2 ruimtes bij elkaar betrokken worden. De vloer loopt door, de inrichting kan op elkaar afgestemd en vanwege de grote glazen oppervlaktes in de deuren, is het natuurlijke lichtinval prachtig.

Vanwege het bijpassende kozijn wordt de deur optisch vergroot en kun je een eetkamer bijvoorbeeld perfect bij de keuken betrekken, terwijl het toch een aparte ruimte blijft.

Creëer ruimte met draaideuren

Betrek twee ruimte bij elkaar door middel van een stalen industriële draaideur. De vloer loopt door, de inrichting wordt op deze manier op elkaar afgestemd en vanwege de natuurlijke lichtinval lijken de kamers nog groter. Doordat de stalen draaideuren allemaal een bijpassend kozijn van metaal hebben, lijkt de deur nog groter en kan een eetkamer perfect bij de keuken of woonkamer worden betrokken.

Industriële draaideuren

De stalen draaideuren van Bruynzeel Industrieel bestaan uit zwarte profielen die grote glasplaten bij elkaar houden. Om de stijl verder door te trekken zijn deze deuren altijd voorzien van een bijpassend kozijn. Combineer deze deuren samen met een industrieel interieur van betonlook elementen, gemetselde muren en staaldraad meubels. Deze draaideuren brengen het geheel samen! Uiteraard zijn deze draaideuren ook prachtig in een wat meer neutraal interieur.

Dubbele en enkele draaideuren

Deze stalen draaideuren zijn niet alleen in enkele variant verkrijgbaar, maar ook in een dubbele. Dat wil zeggen, dubbel zoveel ruimte, dubbel zoveel licht en dubbel zoveel eyecatcher! Omdat deze deuren op maat worden gemaakt, weet je zeker dat deze precies in jouw inrichting zullen passen. Uiteraard komen de monteurs deze deuren bij jou thuis monteren. Wil je meer informatie, inspiratie of advies over deze deuren? Neem dan contact op met de Woonspecialist bij jou in de buurt.

Stalen deuren