De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2123 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Showroom Hilversum suzanne Bekenkamp Woninginrichting
Maak hier je afspraak.
  • Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stylingadvies voor het gehele huis

Verhuizen, een nieuw huis bouwen of de bestaande woning verbouwen, dat is een grote en enerverend project waarbij veel komt kijken. Je neemt grote beslissingen zoals ‘waar komt de keuken’ en ‘zullen wij de muur doorbreken’ en ook kleinere besluiten als ‘waar komen de stopcontacten’ en ‘welke kraan willen we hebben’ komen aan bod. Wij begrijpen dat dat hele leuke keuzes zijn, zeker als het draait om interieur- en kleurkeuzes en dat daar ook veel vragen bij komen kijken. En dat is nu net het gebied waar wij gedreven en ervaren mee zijn en die expertise willen wij maar wat graag met onze klanten delen! Om die reden bieden wij een unieke dienst aan; styling- en interieuradvies voor de gehele woning.

Wat houdt dit styling- en interieuradvies in?

Wij, Bekenkamp, zijn specialist op het gebied van de complete inrichting van jouw woning. Of het gaat om diverse soorten vloeren, vloerkleden, raamdecoratie, gordijnen, shutters, wandbekleding of horren; bij ons ben je aan het goede adres. Met ons advies zorgen wij voor harmonie en maken we van jouw huis, jouw thuis. Samen stellen wij een interieurplan op waarbij wij kijken welke woonstijl bij jouw past en stemmen daar het kleurgebruik, de woninginrichting, producten en de styling op af.

Je bent van harte welkom in al onze showrooms voor gratis stylingadvies. Er wordt tijd voor jou vrijgemaakt om samen met de vaste stylist Bas Botman aan tafel te zitten om creatieve ideeën op te doen sparren voor een nieuwe inrichting van jouw woning of een bepaalde ruimte. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Na dit gesprek kunnen wij in overleg bekijken of een uitgebreider stylingsadvies gewenst is.

Stalen Luxaflex De Woonspecialist Bekenkamp Woninginrichting
Top,View,Moodboard.,Material,Samples.,Green,,Stone,,Wood.

Wat gaan we doen?

Stap 1 – kennismakingsgesprek

Elke samenwerking begint met een gesprek waarin vooral de woonwensen aan de orde komen. In deze eerste 60 tot 120 minuten verkennen wij samen met jou welke woonstijl en mogelijke woninginrichting  bij je passen, om zo een eerste indruk te krijgen.

Stap 2 – Inmeetafspraak op locatie

Aansluitend wordt een inmeetafspraak op locatie gemaakt. Zo zijn wij direct op de hoogte van de situatie en nemen wij  de precieze maten op om zekerheid te bieden over welke woninginrichting wel of niet geschikt is.

Stap 3 – Kleur en materialisatie voorstel

Bij dit tussentijdse voorstel presenteert onze binnenhuisadviseur in onze woonwinkel het eerste concept aan jou, bestaande uit het overzicht van de uitgekozen producten en het kleur voorstel. Keuzes die bij creëren van het voorstel zijn gemaakt door de binnenhuisadviseur worden binnen deze presentatie verklaard en doorgenomen waardoor het definitieve concept steeds beter in beeld wordt gebracht. Bovendien kunnen wij jou direct alle uitgekozen stoffen, samples en producten in onze uitgebreide showroom laten zien.

Stalen Luxaflex De Woonspecialist Bekenkamp Woninginrichting

Stap 4 – definitieve maatneming

Na stap 2 en 3 kunnen meerdere onderdelen van het initiële voorstel aangepast worden. Om die reden is het belangrijk om de juiste maten te nemen voor de uitgekozen of aangepaste producten. Zo ben je er zeker van dat de uitgekozen producten passen en de laatste technische details bepaald kunnen worden voor onze monteurs en stoffeerders.

Stap 5 – Concept en eindpresentatie

Bij de eindpresentatie zal het moodboard aan u gepresenteerd en overhandigd worden. Hierin wordt definitief doorgenomen wat jij kan verwachten, wat de afgesproken afwerkingen betreft en welke bedieningsmogelijkheden er zijn van de uitgekozen producten. Om de ervaring nog meer tot leven te laten brengen presenteren wij een stijl/sfeerimpressie van de uitgekozen producten in combinatie met foto’s van jouw woning.

Top,View,Moodboard.,Material,Samples.,Green,,Stone,,Wood.