Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Dé ultieme Valentijnsdag tips voor thuis

Valentijnsdag: de dag van de liefde. Wellicht iets te Amerikaans, maar wel heel erg fijn. Dé dag om romantische ‘dingen’ te doen. Tijd om je geliefde, of je stiekeme liefde, net dat beetje meer aandacht te geven dan die simpele kus in de ochtend of die knipoog op een onbewaakt moment. En omdat ik enorm romantisch ben (not) heb ik uitgezocht wat je het leukst is om voor je liefje te doen op Valentijnsdag. En dat dan wel indoor hè, in je eigen knusse huis. Dus sorry, heb je een stiekem liefje? Dan zijn deze tips misschien een beetje ‘vreemd’.

Over de top!

En met over de top bedoel ik ook echt over de top! Haal de bloemist leeg, laat een chefkok in huis komen en zorg voor de lekkerste fles champagne. Ik zie het al voor me. Gordijnen dicht, kaarsjes aan, rozenblaadjes op de vloer, Marco Borsato’s gezang op de achtergrond. Zoveel liefde in huis, dat overtreft natuurlijk geen enkele avond!

Binge-watchen

Ik zeg, neem vanmiddag vrij. Fiets langs de supermarkt en haal wijn, bier, M&M’s, repen chocolade en liters popcorn. Haal je liefje op (mag met een koets, fiets of auto is ook oké). Trek je huispak aan. Doe de gordijnen dicht (ja ook als het buiten nog licht is). Duik op de bank: met of zonder dekentje: wat jij wil. Open Netflix of Videoland en binge-watch alle zoetsappige films die online staan. Oooh heerlijk, wat voor vooruitzicht. En met al die liefde inspiratie van de films krijg je ongetwijfeld nog meer liefde voor je wederhelft. Pluspunten scoren aan alle kanten.

De ultieme liefdestest

Naast samen op vakantie gaan, is samen in huis klussen ook de ultieme relatietest. Misschien een beetje tricky om dat op Valentijnsdag uit te proberen. Maar hé, als je wilt weten of het ware liefde is, dan kan dat best. Dus: klussen. Nu kan ik wel zeggen ‘schilder je huis roze of rood’, want de kleur van de liefde. Alleen is dat wel heftig. Ga rustig klussen samen. Samen de verfroller vasthouden is veel leuker dan alleen. En het eruit slopen van dat ellendige tapijt op zolder is veel gezelliger als je dat samen doet. En als je dan klaar bent met klussen, mag je natuurlijk samen douchen. En dát dames en heren, is toch het meest romantische op aarde.

Genoeg tips om Valentijnsdag door te komen toch? Geniet er in ieder geval van, wat je ook gaat doen!