Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

De Woonspecialist vs de bouwmarkt: wat is het verschil precies?

Misschien kom je ineens voorbij deze blog en denk je ‘de Woonspecialist, wie is dat?’. Nu kan ik ons wel weer gaan voorstellen, maar misschien is het beter om te lezen wat we doen. En wat we doen ten opzichte van de bouwmarkt. Altijd al nieuwsgierig wat nu het verschil is tussen een bouwmarkt en een woninginrichter? Stay tuned!

Wij zijn de Woonspecialist

Goed, even kort dan. Dat maakt het verhaal wat duidelijker :-)  Wij zijn de Woonspecialist. De specialist in kwalitatieve vloeren, een ruime collectie raamdecoratie van A-merken en de mooiste gordijnen. Maar daar blijft het niet bij. Naast het assortiment bieden wij ons ‘Alles onder één dak’ principe. En DAT is nou het grootste verschil met de bouwmarkt.

De bouwmarkt

Een bouwmarkt, de naam zegt het al, is voor mensen die willen bouwen. Echte ‘doe-het-zelvers’ die op zoek zijn naar bouwmaterialen en producten die het project waar ze mee bezig zijn verfraaien. Zodoende hebben bouwmarkten ook vloeren, raamdecoratie en gordijnen in hun assortiment. Je kiest wat je nodig hebt, je neemt het gelijk mee naar huis en je monteert, legt of hangt de producten zelf in je huis.

De Woonspecialist

Bij de Woonspecialist gaat dat net even iets anders. Wij zijn er voor mensen die het liefst alles uit handen geven. Het huis is vaak grotendeels al af, het heeft alleen verfraaiing nodig. Als je in één van onze winkels komt zal je snel merken dat we naar je toe komen om samen te bespreken wat je wenst en wat je nodig hebt. Advies is ons toverwoord. Waar je in de bouwmarkt vaak zelf moet uitzoeken wat het beste is voor jouw woonsituatie, is de Woonspecialist degene die jou daarin volledig adviseert.

Alles onder één dak

Naast advies over de producten, adviseren we je ook als het gaat om je interieur. Welke materialen en kleuren matchen goed? Zo weet je zeker dat jouw nieuwgekozen vloer, raamdecoratie of gordijnen ook echt geweldig zullen staan in jouw huis.

Met ‘alles onder één dak’ bedoelen we eigenlijk dat we je niet snel naar huis sturen voordat we alles hebben geregeld. Zoals een afspraak voor het inmeten van je raamdecoratie en gordijnen. Ook plannen we wanneer we de producten leveren. En dan het belangrijkste verschil met de bouwmarkt: wij komen bij je thuis om de vloer te leggen, je gordijnen op te hangen en je raamdecoratie te monteren. Netjes, strak en met volledige afwerking. Zelf hoef je niets te doen, alleen genieten als het af is.

Nu weet je een beetje wat we doen met daarbij gelijk het verschil met de bouwmarkt. Zelf eens ervaren? Kom langs, we staan voor je klaar!